Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
29 september 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • 10 awesome beauty things
 • awesome
 • book of awesome
Een MissLipgloss artikel

10 Awesome Beauty Things #2

Wat kwamen er ontzettend leuke reacties op het artikel over de 10 Awesome Beauty Things! AWESOME! Jullie kwamen met jullie eigen ‘AWESOME!’ beauty momentjes en ik herkende mezelf in zoveel, dat het me leuk leek om een tweede versie van het artikel te maken. Lees dus verder voor tien nieuwe Awesome Beauty Things!

 

 1. Nieuwe producten voor het eerst gebruiken. Je koopt of krijgt een prachtig product, dat nog perfect in de verpakking zit. De oogschaduw is nog helemaal vlak en het patroontje zit er nog perfect in. De creme zit nog perfect glad in de pot. De lippenbalsem zit nog onaangeroerd in haar blikje. En dan is daar het moment. Je rukt het plastic van de verpakking en dan ga je voor de eerste keer met je vinger in dat gladde oppervlak. Zo. Van mij. Gebruikt! AWESOME!
 2. Uitverkoop in een winkel wanneer je dat niet verwacht. Nietsvermoedend wandel je door je favoriete beautywinkel. Je test wat, snuffelt hier en daar aan een geurtje. En daar, in een hoekje, zie je het. Een schap met 50% korting. Alles. En het zijn ook nog eens jouw favoriete producten. Euro-tekens in je ogen. Je pakt een mandje en gaat los. AWESOME!
 3. Je huid verzorgen na het douchen, badderen of zwemmen. Je huid voelt aan als een strakgetrokken stukje folie. Hier en daar voel je dat je huid schilfert en barst. Je pakt je favoriete pot dagcreme, haalt er een lik uit en masseert het in op je gezicht. Opluchting. AWESOME!
 4. Aan het einde van een lange dag je make-up er af halen. Je bent moe, maar je sleept jezelf de badkamer in voor je dagelijkse ritueel. Met oogmake-upremover verwijder je je oogmake-up. Dan een facewash om je gezicht te reinigen. Scrubje, misschien een masker. Je haar los. Lippenbalsem op. Fijne nachtcrème. AWESOME!
 5. Een halfuurtje vroeger opstaan en heerlijk de tijd nemen voor je make-up. Eerst even lekker douchen, je gezicht scrubben en verzorgen. En dan heerlijk rustig aan je make-up perfect aanbrengen. Tijd nemen voor een mooie ooglook. Rustig een nieuwe dag beginnen en er de rest van de dag geweldig uitzien. AWESOME!

 6. Wanneer het pakketje van je favoriete webshop aankomt. Je ziet het busje van de postbode al rijden, en JA, hij stopt voor je deur. Even afwachten of hij wel hier moet zijn. Ja, hij loopt naar de voordeur en belt aan. Je springt op om je pakketje aan te pakken en eenmaal binnen snijd je langzaam de tape door. Verse, nieuwe make-up. Prachtig verpakt. Alles is heel. AWESOME!
 7. Als een product je verwachtingen overtreft. Je koopt een product waar je niet per se heel veel van verwacht. Het zal wel gewoon oké zijn. En dan: BAM. Het is GEWELDIG. Het fijnste product dat je gebruikt hebt. Maakt je huid geweldig zacht en puistjesvrij, of geeft je mascara superveel volume. En nog beter als het goedkoop was. AWESOME!
 8. Dat moment dat je mascara perfect zit. Na flink wat halen met je mascaraborstel is het gelukt. Elk wimpertje is lang en heeft volume, en ze plakken niet aan elkaar. Je oogopslag is geweldig, fris en sexy. Je hele ooglook knapt op van die geweldige wimpers. AWESOME!
 9. Een geurtje ruiken dat je terug doet denken aan een fijn moment in je leven. Je wordt gewoon teruggevoerd naar dat moment en krijgt dat fijne, speciale gevoel. Ik het dat met Nivea crème (doet me denken aan mijn jeugd), Jil Sander Sun (aan een vakantie met mijn ouders toen ik 14 was), Alien van Thierry Mugler (New York), Herbal Essences shampoo (aan nog een vakantie met mijn ouders). Geur is geweldig, en zit vol herinneringen. AWESOME!
 10. Rondlopen in een parfumerie en alles uitproberen. Uren met vriendinnen door de Douglas, ICI Paris, Bijenkorf of Sephora wandelen. Elk geurtje ruiken. Elk kleurtje swatchen. Op elkaar lipsticks proberen. Genieten van de mooie, luxe producten die je never nooit niet kan betalen. Heerlijk ruikend weer naar huis gaan. AWESOME!

 

Ik word heel blij van jullie AWESOME! beauty momentjes dus blijf ze vooral delen bij de reacties!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.