Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
8 november 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • awesome
Een MissLipgloss artikel

10 Awesome beauty things #3

Er zijn al twee afleveringen van 10 Awesome Beauty Things geweest (klik voor nummer een en twee) en jullie kwamen met geweldige AWESOMEness. Met dank aan jou, vandaag de derde Awesome Beauty Things.

 

 

 1. Dat moment. Je kijkt weer eens op je favoriete beautywebshop waar je al tijden niet meer gekeken hebt. En ze hebben allerlei vet leuke nieuwe producten! En toffe aanbiedingen! Je mikt meteen je winkelmandje vol. Blijken ze ook nog eens een kortingscode voor gratis verzenden te hebben! FREAKING AWESOME!
 2. Je hebt zoveel op beautysites gelezen en filmpjes gekeken dat je een echte beauty expert bent geworden. Dan komt het moment dat je meer weet dan menig Douglas verkoopster, en je ontdekt zelfs wat foutjes bij visagisten op televisie. Jij beautykenner! AWESOME!
 3. Je hebt ’s ochtends maar weinig tijd of zin om je op te maken, en doet alleen wat mascara en lipgloss op. Vandaag maakt het je gewoon even niet zoveel uit. En dan kijk je op school of op je werk in de spiegel, en je ziet er geweldig uit. wow, zoveel make-up heb je helemaal niet nodig. Natural beauty! AWESOME!
 4. Enkele uren na het aanbrengen merken dat je make-up en kapsel op een mooie manier ‘uitgezakt’ zijn… Het zit niet meer perfect en strak zoals vlak na het aanbrengen, maar ook geen creases in je oogschaduw, geen pluisbol of plakkerige slierten op je hoofd. Integendeel, je look is veranderd in een soort van perfecte nonchalante smudgyness. Awesome.
 5. Je gaat naar een mooie luxe beautywinkel en als je binnenloopt ruik je al die heerlijke parfumgeur. Er staan chic geklede dames om je te helpen. Je laat je opmaken, je ruikt aan honderd geurtjes en ziet daar die ene Chanel lipstick die je zo graag wilde. Of die Givenchy geur. Na nog langer in de winkel rondstruinen besluit je dat hele dure product te kopen. Je pas gaat door de pinautomaat. Je laat het inpakken als een cadeautje. En dan sluit je je handen om de hengsels van die stevige chique tas. Awe. Some.
 6. Je loopt weer eens door de stad waar je woont, nietsvermoedend. Gewoon, jouw thuis, waar je niet zoveel meer om je heen kijkt. En ineens zie je daar een beautywinkel. Nieuw. Met mooie spullen. Voor weinig. Je loopt naar binnen en het is ge-wel-dig. Dit had ik vorige week met een beautysalon met supergoedkope massages. AWESOME!
 7. Een poos buiten zijn geweest. Thuis komen en aan je jas ruiken. Die heerlijke frisse geur van buiten. Kon je dat maar in een flesje stoppen. AWESOME!
 8. Een feest hebben en je weken van te voren bedenken welke outfit je aan gaat doen en het allerbelangrijkste: welke make-up je gaat dragen. Eerst filmpjes kijken van looks, stap voor stap how-to’s lezen, foto’s bekijken, inspiratie opdoen in tijdschriften en op blogs. Oefenen. En dan op de dag zelf het perfect doen. Je ziet er geweldig uit. Awesome.
 9. Al weken, nee, maanden ben je dat ene fijne beautyproduct kwijt. Die supermooie oogschaduw of je allerfijnste lipgloss. Je gaf de hoop al op en bereidde je al voor op het feit dat je een nieuwe zou moeten kopen. Het hele huis heb je al overhoop gehaald, maar ze is nergens. Verdrietig ben je. En dan gebruik je weer eens die tas die al maanden onderin de kast lag. Je doet je portemonnee en telefoon erin. En daar, in dat zijvakje, zit je favoriete lipgloss. AWESOME!!!
 10. Na een paar weken ontdekken dat je nieuwe huidverzorging echt geweldig is. Je vond de producten meteen al fijn, maar nu merk je echt dat je huid opknapt, mooier is, dat je minder puistjes hebt en dat je huid niet meer zo droog is. Je make-up ziet er mooier uit, je straalt. AWE. SOME.

 

We kunnen nu wel concluderen dat make-up gewoon compleet totaal AWESOME is, toch?!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.