Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Look: All-beige

Een van mijn favoriete looks is all-black. Kan altijd, ziet er snel netjes uit en ik voel me er altijd heel comfortabel in. Je kan er een beetje in verdwijnen. Laatst stond ik een dag voor een groep en toen wilde ik eens all-beige gaan. Uit m’n comfortzone, hele lichte tinten, en ik vond het gewéldig. Dit ga ik echt vaker dragen! Ik deel de look graag met je.

Leestijd

Dit is de look. Ik deed inspiratie op bij de locatie waar ik de training gaf: Hotel Pillows in Zwolle. Alles is hier in zandtinten en toen dacht ik: hmmm, best leuk om mijn outfit daar op af te stemmen. Ik schakelde mijn stylist in om wat dingen uit te zoeken en samen kwamen we tot deze outfit. Ik twijfelde eerst een beetje over de laarsjes, maar toen ik ze helemaal aan had vond ik ze fantástisch. En een heel groot voordeel: het zit allemaal heerlijk. De trui is zó zacht trouwens, hij is gemaakt van kasjmier en dat is zo heerlijk warm en net als een warme knuffel.

Het enige wat eigenlijk naar mijn mening nog mist aan deze outfit is een beige tas. Ik heb vooral zwarte tassen, of met een hele duidelijke kleur, maar nog niet echt beige. Dat wordt dus een aankoop van dit jaar, denk ik. Een mooie beige tas. Hieronder wat inspiratie. Zoiets met teddy vind ik ook wel héél leuk.

Qua make-up heb ik het simpel gehouden, nude tinten (qua oogschaduw het Morphe 9x L’il Extra Artistry Palette), en niks op mijn lippen. De blush die ik heb gebruikt is NARS Deep Throat gemengd met NARS Final Cut, met een beetje NARS Miss Liberty highlighter. Deze komen uit een palette die niet meer te koop is (Virtual Domination), maar de kleuren zijn los nog wel verkrijgbaar.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.