Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

LUSH Full of Grace

Review: Full of Grace

Ik ben al jaren gek op de massagebars van LUSH, die ik gebruik als olie om mijn lijf mee in te smeren. Maar ik wist niet dat ze ook een ‘massagebar’ voor je gezicht hebben: LUSH Full of Grace is een gezichtsserum in vaste vorm, vol met heerlijk verzorgende oliën en boters. Ik ben er totaal verliefd op!

Merk
Product
Waar
LUSH
Full of Grace
LUSH winkels
14,95
20 gram
Koop dit product

Leestijd

LUSH Full of Grace

Al sinds ik gezichtsverzorging gebruik, gebruik ik ook serum. Een serum is een geconcentreerde vloeistof die je voor je dag- of nachtsverzorging gebruikt, bedoeld om je huid echt een boost te geven. Elk serum heeft weer een andere functie, zo zijn er speciale anti-aging nachtserums, of juist serums voor extra hydratatie. Ik merk dat door te layeren (dus meerdere laagjes verzorgingsproducten over elkaar heen te gebruiken) mijn huid beter gehydrateerd wordt en ook de hele dag zacht, soepel en stralend blijft.

Nog nooit eerder had ik een serum van LUSH gebruikt. In Londen maakte ik kennis met LUSH Full of Grace, een serum in vaste vorm! Dus net als de massagebars is het echt een ‘blok’, dat je je een beetje laat smelten tussen je handen om er vervolgens je huid mee in te smeren. Dit is iets positiefs omdat er geen verpakking nodig is én het is handig mee te nemen op reis: het is geen vloeistof, wat een serum natuurlijk meestal wel is, en daardoor kan het gewoon in je handbagage.

De ingrediënten

Full of Grace is een 100% natuurlijke mix van essentiële oliën en portobello’s, blauwe kamille en kalamijnpoeder. Wist je dat paddenstoelen heel goed zijn voor je huid? Paddenstoelen bevatten veel antioxidanten en vitamine D. Kalamijnpoeder bestaat vooral uit zinkoxide gecombineerd met ijzeroxide, en dit is mild en kalmerend voor de gevoelige huid én absorbeert overtollig talg, ideaal dus voor de gecombineerde of wat vettere huid. Blauwe kamille werkt ontstekingsremmend en kalmerend.

Dit is de volledige lijst met bestanddelen:

Murumuruboter (Astrocaryum murumuru), Kalamijnpoeder (Calamine), Cupuacuboter (Theobroma grandiflorum), Verse Rozenblaadjesinfusie, Biologische Amandelolie (Prunus dulcis), Verse Portobellopaddestoelen, Blauwe Kamille-olie (Chamomilla recutita)Rozenolie (Rosa damascena), Afrikaanse Goudsbloemolie (Tagetes minuta),*Benzyl Benzoaat, *Benzyl Cinnamaat, *Limonene, *Linalool

Full of Grace zit tjokvol verzorgende oliën en bevat geen parfum, conserveringsmiddelen, alcohol of minerale olie.

LUSH Full of Grace - hoe werkt het?

Voor het slapen gaan gebruik ik LUSH Full of Grace: ik laat het blokje iets smelten tussen mijn handen (dat gaat heel erg snel) en vervolgens masseer ik het in op een schoon en droog gezicht. De geur is licht citrusachtig en een tikkeltje kruidig en het serum is vrij vettig. Daarom gebruik ik hem ook alleen ’s avonds, voor overdag vind ik hem te vet.

Waarom ik dit serum zo fantastisch vind? Hij hydrateert mijn huid fantastisch en ik word elke ochtend wakker met een glowy, soepele en zachte huid. Onzuiverheden lijken sneller te verdwijnen (of helemaal niet de kop op te steken) en mijn huid ziet er gewoon goed uit. Daarnaast vind ik de prijs erg prettig: een blokje van 20 gram kost €14,95. Hoe lang je er precies mee doet weet ik niet, maar ik denk bij dagelijks gebruik zeker een maand of drie. Zo’n mooi verzorgend product met zulke fantastische ingrediënten voor zo’n prijs: ik teken ervoor.

Dit artikel bevat gekregen producten.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.