Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Mijn favoriete sneakers

Sneakers draag ik bijna elke dag. Natuurlijk heb ik ook wel leuke laarsjes en een paar hakken, maar van dag tot dag draag ik toch het meest sneakers. Comfortabel (ik wandel 8 tot 10 kilometer per dag, dan zijn sneakers wel een must voor mij) én ze kunnen er heel tof uitzien. Ik deel vandaag mijn favoriete paren met je!

Leestijd

Nike Women’s Air Max 1 Premium Particle Beige-Particle Beige

Ik ben zo dol op Nike Airs. Ik heb zo van die fases, soms draag ik ze elke dag, soms maanden niet. Nu zit ik weer in een Nike Air Max fase. Deze roze zijn nu wel mijn favorieten. Die lichtroze kleur, de zachte suède stof, en ze zitten letterlijk als sloffen. Het is bij dit model wel jammer dat ze al snel een beetje ‘uit model gaan’, de bovenkant wordt veel losse door het dragen. Dat komt denk ik doordat het materiaal zo zacht is.

Nike Air Max 1 Pigeon

Op twee mijn Nike Air Max 1 Pigeon. Deze heb ik echt al jaren en draag ik sinds kort weer vaak. De kleurencombi vind ik heerlijk, dat lichtgrijze met wit en roze. Lastig dat ik van die lichte kleuren houd, die worden ook wel snel viezer. Deze is qua stof wat stijver en dat zit wat steviger dan de roze suède varianten, deze blijven ook net wat mooier in model vind ik. Online kan ik deze niet meer echt vinden, ik weet niet of ze nog te koop zijn.

Adidas Falcon

Sneakers heb ik altijd al leuk gevonden, maar de trend van de grote ‘lelijke’ sneakers vond ik nooit heel erg tof. Tot ik deze Adidas Falcons tegenkwam. Deze vind ik wél leuk! Ze zijn een tikje lomp, type hardloopschoen zeg maar, maar niet zo groot als bijvoorbeeld die Balenciaga’s die nu zo hip zijn. In het begin moest ik heel erg aan ze wennen, ook qua lopen: de achterkant bij de hiel is enorm hard, maar inmiddels heb ik wat eelt gekweekt 😉

Asics Gel Lyte

Ik heb één paar Asics Gel Lytes en dit zijn heel lichtgewicht sneakers die als wolkjes lopen. Vroeger liep ik altijd op Adidas Stan Smiths, maar met mijn rug en vele wandelen kan ik daar niet meer op lopen. Ik moet iets met meer steun, stevigheid en ‘vering’ hebben en deze Asics waren de eerste sneakers die ik kocht toen ik de Adidas Sta Smiths aan de kant deed. Deze lopen veel fijner en zijn nog aardig subtiel. Ik wil hier nog wel meer kleuren van, maar meestal zwicht ik toch voor Nike Airs…

Ik combineer sneakers eigenlijk met alles, ik draag meestal (zwarte) jeans met iets erbovenop en daar kunnen natuurlijk altijd sneakers onder. Maar met een jurkje of jumpsuit vind ik ze meestal ook leuk.

Draag jij vaak sneakers, en zo ja, welke?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.