Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Outfit: Zwart pak

Laatst deelde ik in mijn outfitpost over de all beige look dat ik me altijd heel comfortabel voel in all black. Lekker in het zwart, kan altijd, voelt ontspannen, en kan heel chic maar ook heel casual zijn. Laatst kocht ik een zwart pak (want ik heb alleen pakken in opvallende kleuren, haha) en daar ben ik zó blij mee. Beetje oversized, zit heerlijk en ik voel me er echt een baas in.

Leestijd

Zwart oversized pak van Selected

Dit is het pak. Ik ben er dol op. Hij is van Selected en ik draag de broek in maat 38 en het jasje in 36. Hij valt vrij ruim, dat is de bedoeling, maar het jasje heb ik daardoor wel een maat kleiner besteld dan ik normaal heb. De broek valt nog steeds wat groter dan ik normaal zou kiezen, maar ik vind dit wel érg lekker zitten en ook leuk staan. Ik combineer ‘m hier met een simpele witte top (Zara), Gucci riem en Doctor Martens.

Maar ook heel leuk met laarzen met goede hakken of juist sneakers.

Ik droeg er een felgekleurde lipstick bij (Queen Christina van Gucci, een van mijn favoriete lipsticks van de laatste tijd) en wat gouden sieraden om het af te maken. De jas die ik eroverheen draag is van Modström en heb ik al jaren. Het is deze, maar dan in een lichtere kleur. De tas is van Gucci.

Dit artikel bevat affiliate links. Dat betekent dat ik een vergoeding krijg als jij op de links klikt. Dat heeft geen invloed op mijn mening.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.