Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Outfits voorjaar 2022

Het is weer tijd voor een outfitpost! Ik maakte weer lekker veel foto’s van mijn spannende (ahum) kledingstijl en ik vind het wel weer leuk om wat dingen aan je te laten zien. Ook omdat er wat nieuwe items bij zitten!

Leestijd

Eerst: de basics. Dit draag ik het meeste: een jeans met een shirt en sneakers. Haha. Het zwarte spijkerjasje is van Levi’s en die is nieuw. Ik draag die Gucci riem ook echt elke dag, lol. Daar kan wel wat afwisseling in, maar goed, ik haal graag de waarde uit mijn mooie items!

Het roze tasje is van Celine, de gele ook en de zwarte is van Gucci.

De jeans met het gat erin is van Levi’s, de rest is van Armedangels.

Het leren jasje is van Goosecraft.

Jurken! De jurk linksboven en middenonder is van YAS Apparel. De zwarte laarsjes zijn van Celine. Jurken rechtsboven en -onder zijn van Azzurro, en de jurk linksonder is van Armedangels.

Ik houd zo van all black. De jeans op al deze foto’s is van Armedangels, het spijkerjack is van Levi’s, de leren jas van Goosecraft. De top links is van Sisters Point.

Sportkleding, maar dan overdag 😉 Ik draag op de linker foto een Lululemon legging en op de middelste een legging van Deblon. De korte broek is (wederom) van Armedangels.

Random dingen bij elkaar! De trenchcoat is van Burberry, de zwarte tas van Louis Vuitton (die is nieuw!), het roze pak van Part Two, die is ook nieuw en daar ben ik heel blij mee.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.