Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Rimmel Wonder Swipe 2-in-1 Eyeliner

Review: Wonder Swipe 2-in-1 Eyeliner

Eyeliner: yes. Glitters: yes! Dat moet Rimmel ook gedacht hebben met hun Rimmel Wonder Swipe 2-in-1 Eyeliner. Alle zestien kleuren vloeibare eyeliner zitten vol glitters én het is gewoon een oogschaduw en eyeliner in één. Ik testte de eyeliner voor je!

Merk
Product
Waar
Rimmel
Wonder Swipe 2-in-1 Eyeliner
Drogist & online
10,99
prijs
Koop dit product

Leestijd

Rimmel Wonder Swipe 2-in-1 Eyeliner

Dit zegt Rimmel zelf over hun Wonder Swipe Eyeliner:

Met de Wonder’Swipe 2-in-1 Eyeliner en Oogschaduw kun je zelf kiezen of je de Wonder’Swipe gebruikt als eyeliner, oogschaduw of allebei. De Wonder’Swipe is een sterk gepigmenteerde metallic eyeliner. Je kunt deze transformeren tot glitter oogschaduw door de liner na aanbrengen te blenden met een kwast of je vingers. De unieke formule blijft tot 10 uur zitten.

 • Long-lasting.
 • Sterk gepigmenteerde metallic eyeliner.
 • Verandert in een glitter oogschaduw door te blenden.

Het zijn dus glittereyeliners die je ook als oogschaduw kan gebruiken. Leuk! Er zijn zestien kleuren, waarvan ik er dertien heb getest.

Het dunne kwastje

De eyeliner heeft een dun kwastje waar je heel precies mee kan werken.

Rimmel Wonder Swipe 2-in-1 Eyeliner - swatches

Eerste foto:

 • 001 Slay is lila met zilveren glitters
 • 003 Ballin’ champagnekleurig met zilveren glitters
 • 004 So Savage is koper/oranje met gouden glitters
 • 007 Crave Me is lichtblauw/paars met zilveren glitters
 • 008 Crush On You is lichtgroen met zilveren/gouden glitters
 • 009 Mega Hottie is fuchsia met zilveren glitters
 • 010 Cool Af is donkerblauw/paars met zilveren glitters

Tweede foto:

 • 011 Don’t Be Shook is felblauw met zilveren glitters
 • 012 Kha-Ching is donkergroen met zilveren glitters
 • 013 Front Stage is donkerblauw met zilveren glitters
 • 014 Fashun donkergroen/zwart met zilveren glitters
 • 015 Locked’n’Loaded is heel donkerbruin metallic
 • 016 Out Out is heel diepblauw/zwart metallic + blauwe glitters

De lichtere tinten zijn wat transparanter, de donkerdere tinten zijn mooi dekkend.

Dit is 012 Kha-Ching. Op het oog is de kleur wat minder donker dan op de swatch, dat komt doordat je als vanzelf de kleur wat wegveegt met het kwastje als je het aanbrengt. Je kan dan een laagje laten drogen en een tweede laagje aanbrengen, dat helpt wel wat, maar donkerder dan dit krijg ik het niet.

Bij deze look draag ik langs mijn wimperrand Fashun en daarboven So Savage. So Savage heb ik ook als oogschaduw aangebracht in mijn binnenste ooghoeken, vooral onder mijn ogen.

Hier draag ik Fashun met daarboven Ballin’. Ballin’ draag ik ook als ‘oogschaduw’ bij mijn binnenste ooghoeken.

Langs mijn wimperrand draag ik Front Stage, daarboven Don’t Be Shook. Zoals je ziet is het lastig om Front Stage goed dekkend aan te brengen, Don’t Be Shook is juist wel weer dekkender.

Op de foto’s hierboven kan je zien hoe ik sommige kleuren ook als oogschaduw heb gebruikt. Dit werkt goed en is heel leuk, de oogschaduw is heel glitterig en dat ziet er mooi uit. Je moet wel snel na het aanbrengen blenden, want het droogt snel op en dan kan je het niet makkelijk meer uitvegen.

Waterproof is de eyeliner zeker niet, maar als er geen water bijkomt blijft de eyeliner goed zitten. Ik breng er wel oogschaduw of poeder onder aan, anders geeft het iets af op mijn oogleden. Dus die houdbaarheid trek ik wel een beetje in twijfel.

Niet elke kleur is even dekkend, het lastige is dat je vooral de donkerdere kleuren makkelijk wegveegt als je een tweede laagje aanbrengt. Dus de truc is dan: goed laten drogen en een tweede laagje eroverheen tekenen.

Rimmel Wonder Swipe 2-in-1 Eyeliner - conclusie

Ik vind de Rimmel Wonder Swipe Eyeliner heel erg leuk. Glitterig, feestelijk, brengt over het algemeen makkelijk aan met het precieze kwastje (op het feit na dat je hem wat makkelijk weer wegveegt tijdens het aanbrengen), ziet er mooi uit en blijft aardig goed zitten. Hij kost €10,99, wat niet echt goedkoop is, zeker niet als je meerdere kleuren wilt combineren. Op dit moment is de eyeliner bij Bol.com in de sale en kost ‘ie €6,59, leuk misschien nog voor Kerst of oud & nieuw!

Dit artikel bevat gekregen producten en affiliate links. Als je het product via de link aanschaft, krijg ik een kleine vergoeding. Dit heeft geen invloed op mijn mening.

Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.