Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
26 augustus 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Bourjois
  • concealer
  • foundation
  • nieuw
Een MissLipgloss artikel

Bourjois Bio Détox Organic producten

Biologisch en natuurlijk is al tijden een trend, niet alleen op het gebied van eten, maar ook op het gebied van cosmetica! Van de ‘underground’ (lange tijd was het lastig te krijgen) is deze scene zich nu aan het verplaatsen naar de drogist, want Bourjois komt nu met de Bio Detox Foundation én Concealer. Deze producten zijn voor 98,8% van natuurlijke oorsprong en hebben het ECOCERT certificaat om aan te geven dat het een biologisch product is. Bijna een kwart van de ingredienten van de foundation en 14,4% van de ingredienten van de concealer komt uit biologische landbouw.

De foundation bevat de volgende belangrijke actieve bestanddelen:

  • bioplantaardige chlorofyl die zuurstof toevoert en vervuiling bestrijdt en de opperhuid zuivert
  • water van witte biologische thee bestrijdt vrije radicalen
  • het sap van jonge groene gerstscheuten, met een hoge concentratie fyto-nutrienten, rijk aan vitaminen en mineralen, hydrateert en voedt de huidcellen
  • extracten van Moringazaden (peptiden) beschermen de huidcellen, vormen een schild tegen de aanvallen van vervuilende stoffen. Ze bevrijden de huid van alle verstikkende microdeeltjes
  • rijstpoeder voor een mat effect, rijk aan natuurlijke silicumoxide
  • jojoba-olie met voedende eigenschappen, onderhoudt de hydratatie van de huid en haar elasticiteit

En wat doet de foundation? Hij smelt volgens Bourjois makkelijk met de huid samen en brengt makkelijk aan. Het heeft een vloeibare, zachte en lichte tetxtuur die niet overdreven dik is. De Bio Detox Organic Foundation is verkrijgbaar in negen tinten en gaat €15,50 kosten voor 30 ml.

De Bio Detox Concealer is een oplossing tegen kringen en wallen. In de formule worden extracten van Indische kastanje gecombineerd met de ontzwellende eigenschappen en lichtreflecterende pigmenten om kringen en wallen te verdoezelen. De textuur is volgens Bourjois niet vettig en niet afsluitend, en daarmee bereik je lichtheid met egalisatie voor een supernatuurlijk resultaat.

Het product komt in een tubetje met een ijzeren roll-on balletje, dat de huid onder de ogen zachtjes masseert waardoor zwelling minder wordt. Ook wordt de microcirculatie van de huid gestimuleerd.

De concealer is verkrijgbaar in twee kleuren en gaat €10,50 kosten voor 8 ml.

Beide producten liggen half september in de winkels! Ik ben super benieuwd en de informatie, foto’s en verpakking maken me al erg enthousiast. Ik ga de foundation en concealer testen, dus een review kunnen jullie over een paar weken verwachten.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.