Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 oktober 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Bourjois
  • christmas surprise
  • nieuw
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

Bourjois Christmas Surprise!

De zomer is nog maar net voorbij, en ik zit alweer helemaal in kerstsferen! Langzaamaan krijg ik allemaal informatie binnen over kerstcollecties. Ik heb zin om een kerstboom en kerstballen te kopen, een galajurk.. Ik wil kaarsjes aansteken, laat de winter maar komen! Wat de cosmeticamerken betreft mag dat heel snel. Bourjois komt met de Christmas Surprise! collectie, een leuke kleine lijn vol met warme kleuren, perfect voor het najaar en met name kerst! In dit artikel laat ik alle producten zien en komen er ook swatches en reviews voorbij.

Kijk eerst eens mee naar de mooie producten en de persfoto’s!


Twee nieuwe oogproducten! Het Trio Smokey Eyes in de nieuwe  tint Gold Smoking, en de vilten Ultra Black Liner. €11,90 en €10,90

In de lijn zit ook de Volume Clubbing Ultra Black mascara, €13,50.

De lippen worden gestift met Sweet Kiss in praliné, een rustig kleurtje perfect voor bij een smokey eye. Daar overheen (of alleen) draag je de Max Brun Effet 3D. €12,50 en €10,90.

Hier wordt ik het meest blij van, de nagellakken! De So Laque Ultra Shine komt in deze collectie met de nieuwe kleur Violine Chic en Cherise Noire. €8,50.

Voor de wangen en het lichaam is er de Touche Illuminatrice in Rose Universel, een highlighter met gouden parelmoer. Ook is er een spray met gouden pailletjes, Spray Pailleté Or. €10,90 en €10,30.

Nieuwe producten zijn de Trio Smokey Eyes in Gold Smoking, de Liner Feutre in Ultra Black en de So Laque Ultra Shine in Violine Chic.

De nieuwe producten heb ik voor jullie geswatched!

De Liner Feutre is echt superfijn, je kan er heel dunne lijntjes mee zetten door het scherpe puntje. Maar ook dikke lijnen zijn geen enkel probleem! Het lijntje glanst mooi, maar is niet waterproof. Ook is ‘ie lekker zwart, dat is lang niet zo bij alle vilt eyeliners.

Het oogschaduwpaletje vind ik echt prachtig, de kleurkeuze is geweldig.

Er zit een off-white kleur in, een brons en een zwart, alledrie met subtiele gouden glittertjes. Gelukkig zorgen deze niet voor fall-out, dus geen risico voor glitters op je wangen na het opmaken.

Er zit erg veel pigment in de oogschaduw, supermooi! Dit paletje ga ik zeker weten vaak pakken, en zeker rond kerst! Love it.

En dan mijn favoriete product uit de lijn: So Laque in de kleur Violine Chic, een bijna-zwarte paarskleur. Prachtig, heel chic, vampy en donker. Het is een soort Chanel Rouge Noir maar dan met paars, zo mooi! De So Laque nagellak is trouwens heel erg fijn, lakt fijn, is lekker dun en dekt in drie heel dunne laagjes. Als je dikker lakt dan ik, dekt hij ook prima in twee lagen. Hij glanst van zichzelf al prachtig maar ik doe er nog een topcoat overheen (INM Out The Door). Maar waar ik vooral voor val is die geweldige kleur! Wedden dat deze zo is uitverkocht?

De collectie zal een dezer dagen in de winkels liggen!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.