Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
4 januari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • circus
  • circus confetti
  • confetti
  • essence
Een MissLipgloss artikel

Budget love: Essence Circus Confetti

Ik schrijf de laatste tijd eigenlijk geen losse blogposts meer over één nagellak maar vandaag wilde ik het zo graag, want ik ben dól op Essence Circus Confetti en dat moet iedereen weten. Die lak is ge-wel-dig en maakt elke nagellak een feestje!

Het is een Nail Art Special Effect Topper, dus bedoeld om over een andere kleur (of nail art) heen te doen. Ik vind het zo’n makkelijke, simpele en snelle manier om je nagellak nét even een feestelijk en kleurrijk tintje te geven. Ik ben er gek op! En het is zo snel gedaan, één laagje is genoeg. Al kan je natuurlijk meer laagjes aanbrengen als je dat wilt, dan krijg je meer glitters.

Hij lakt gemakkelijk, de glitters verdelen zichzelf vrij gelijkmatig. Soms moet je er eventjes een beetje mee spelen, maar ik vind het ook wel leuk als op mijn nagels hier en daar ‘clustertjes’ van glitters te zijn. Dat rommelige maakt het juist zo feestelijk!

Als ik Circus Confetti gebruik blijft mijn lak ook langer zitten naar mijn idee, misschien door de glitters? Op deze foto zit het er ook al enkele dagen op. Hier draag ik hem over Hot Pink van Scence.

Hier draag ik hem over Ciaté Cookies & Cream.


Hierover draag ik mijn favoriete topcoat, INM Out The Door. Check deze mega fles!

Mijn lieve collega’s van Beautyscene hebben Circus Confetti ook al vergeleken met Deborah Lippmann’s Happy Birthday, daar lijkt CC namelijk heel erg op! En Deborah Lippmann’s lakje kost $18 voor een lakje. De Essence Circus Confetti maar €1,79! Onderstaande foto komt dus ook van Beautyscene!

Als je in Google Afbeeldingen zoekt op ‘Essence Circus Confetti‘ vind je heel veel foto’s van leuke combinaties, zo leuk om te zien! Ik ben echt gek op deze lak, hij maakt elke lak een stukje leuker.

Ik krijg vaak de opmerking ‘Maar glitternagellak krijg je er zo lastig af!’, nou, dat valt wel mee! Je kan je nagellak (op je nagels) even laten ‘soaken’ in nagellakremover. Je doet dan lekker veel remover op een watje, doet dat op je nagels, aluminiumfolie er om heen wikkelen en dan een paar minuutjes laten zitten. Je kan het er dan zo af vegen!

Zelf doe ik het altijd wat makkelijker: een watje doordrenken in nagellakremover, even op m’n nagel leggen en dan kan je na een tijdje de glitters bewegen en er zo af vegen. Helemaal niet lastig, alleen kost het even ietsje meer tijd!

Essence Circus Confetti kost €1,79 en is bij Kruidvat te koop. Must have, zeker voor dat geld! Ciaté Cookies and Cream kost €11,95 en is in mijn eigen shop te koop, net als de INM Out The Door nagellak (de grote fles van 75ml kost €14,95, klein flesje van 15ml kost €5,95).

Ze zijn nu beide uitverkocht, maar zijn komende week weer op voorraad!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.