Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
20 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blush
  • blusher
  • budget
  • catrice
Een MissLipgloss artikel

Catrice Nude Sensation: blush

Ik heb de Nude Peach blush uit de Nude Sensation collectie van Catrice. Naast deze kleur is er ook nog in de kleur Coral Pink. Ik verwacht – als ik kijk hoe de Coral Pink oogschaduwkleur er uit ziet – licht beige/roze is. Erg nude in ieder geval!

De Nude Peach kleur is precies zoals de naam het zelf al zegt: licht perzikkleurig. Mét een beetje shimmer. Op naar de close up van de blush!

Het poeder is kwalitatief goed, er komt veel product af wanneer je er met je kwast op gaat. In vergelijking met bijvoorbeeld een MAC of NARS blush is ‘ie vrij zacht en gaat daardoor naar alle waarschijnlijkheid ook sneller op, omdat je té snel te veel pakt. De substantie is heel zijdeachtig, totaal niet brokkelig of hard. Het is niet zo dat de blush kapot gaat wanneer je er met je kwast in gaat, maar er vliegt wel wat losse poeder rond.

Op deze foto kan je goed de kleur zien. Links heb ik geen blush op, en rechts heb ik de Nude Peach blush van Catrice op. Het is een subtiele blush die zorgt voor een mooie frisse look zonder er al te opgemaakt uit te zien. Ik vind hem erg mooi en weet zeker dat ik hem veel ga gebruiken.

De blush kost €2,99, wat natuurlijk heel weinig geld is. Het enige waaraan ik kan merken dat de blush goedkoop is, is dat de textuur vrij zacht is en dat je gauw teveel blusher op je kwast hebt. Verder vind ik het een topproduct waar een mooie kleur vanaf komt, echt een aanrader! Catrice is te koop bij Kruidvat.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.