Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
18 juni 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chanel
  • ciaté
  • gele nagellak
  • love me oil
Een MissLipgloss artikel

Ciaté Lemon Sherbet nagellak

Geel is hot. Gele kleren, gele accessoires, gele ogen en vooral, vooral gele nagels. Zeker nu Chanel met haar geweldige kleur Mimosa is gekomen staat geel weer compleet op de beautykaart. Al tijden heb ik Lemon Sherbet van Ciaté in mijn collectie, een heel lichtgele kleur. Vroeger vond ik hem niet zo leuk, maar nu ben ik er weg van! Wat een heerlijk fris, zomers kleurtje!

 

Het is een heel andere kleur dan de hippe Chanel Mimosa, hij is veel lichter. De lak is helemaal creamy dus zonder glittertjes en glansjes. In twee lagen is hij compleet dekkend en bij mij hield Lemon Sherbet het maar liefst vier dagen vol, zonder beschadigingen!

Ik ben helemaal weg van deze lak en ben hem ook niet snel zat. Andere kleurtjes wil ik vaak na twee dagen weer weghalen en nieuwe opdoen, maar deze kan ik weken achter elkaar op m’n nagels hebben. Leuke bijkomstigheid is dat ‘ie m’n handen ook wat bruiner doet lijken! Zo leuk!

Deze foto is met flits gemaakt om de kleur goed te laten zien.

En die flesjes van Ciaté… Ik houd er van.


Ik gebruik sinds een tijdje ook deze Ciaté Love Me Oil voor m’n nagelriemen en die is ook wel érg fijn! Maakt m’n nagelriemen zacht, gevoed en verzorgd. Nothing beats Lush Lemony Flutter maar als je graag een olie wilt, is deze echt heel erg fijn.

Ciaté nagellakjes kosten €11,95 per stuk en zijn nu alleen nog te koop bij Modemusthaves en Beauty-Queen.be, maar binnenkort ook in een andere leuke webshop 😉


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.