Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
17 augustus 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blue tie
  • dior blue tie
  • diorshow liner waterproof
  • rouge serum
Een MissLipgloss artikel

Dior najaarscollectie: Blue Tie

De luxe merken komen elk seizoen weer met een mooie nieuwe collectie en voor dit najaar komt Dior met de Blue Tie collectie. Een lijn die in het teken staat van nachtblauw, dé kleur van Dior. Bijna alle verpakkingen van het mooie merk zijn donkerblauw en volgens Christian Dior kan alleen nachtblauw op tegen chic zwart. In de collectie zitten mooie oogschaduwpaletjes, lipsticks, oogpotloden en nagellakken. Lees verder als je benieuwd bent!

 

 

Dit vind ik echt een prachtige smokey look! <3

Eerst zal ik alle producten laten zien die in de collectie zitten, daarna de producten die ik heb met swatches.

 

Centraal staan de Blue Tie oogschaduwpaletten. Blue Tie is een luxe palet met vier oogschaduwtinten en een lipgloss. Deze is er in twee kleuren: 001 Smoking Blue met donkerblauwe tinten en 002 Smoking White met witte en zilveren tinten. €70,50

Een ander oogschaduwpalet is de 3 Couleurs Smokey, een totaal nieuw product van Dior. De verpakking is ten eerste al bijzonder: dit palet schuif je open! Er zitten drie oogschaduwtinten in. Een basiskleur en twee donkere tinten: een glanzende en een matte. In 091 Smokey Black en 291 Smoky Navy. €42,50

 

Ook nieuw: de Diorshow Liner Waterproof. Dit is een ‘automatische’ eyeliner die je omhoog kan schuiven. In de kleuren 098 Carbon en 178 Navy. €22,50

 

Voor de lippen zijn er twee nieuwe kleuren Rouge Sérum. Dit is een gekleurde verzorging, voor zachte, glanzende lippen met een kleurtje. In 215 Primrose Crystal, 455 Tea Rose Crystal, 645 Sweet Pink Crystal en 675 Passionate Pink Crystal. €33,50

 

Ook voor de lippen zijn er vier nieuwe kleuren Rouge Dior: 314 Angélique Beige, 428 Pisanelle Pink, 651 Tourbillon Pink, 741 Allegro Pink. €31

En iets waar veel nagellakliefhebbers sowieso op gaan azen: twee nieuwe tinten Dior Vernis! In 607 Blue Denim en 908 Tuxedo. €22.50

 

 

Zo, nu weet je alles over de collectie. Nu is het tijd om naar drie prachtige producten uit de Blue Tie collectie te bekijken, waar ik echt superblij mee ben. De producten zijn zó mooi…

 

 

De Dior Vernis, 3 Couleurs Smoky en Dior Blue Tie.

Eerst het allermooiste (en duurste, want meer dan €70… slik) product uit de collectie, wat echt een collector’s item is. Ik heb hem in 001 Smoking Blue.

Alle paletjes van Dior zitten in een mooi stoffen hoesje, chic en handig als je de producten meeneemt in een (toilet)tas, zo beschadigen ze niet.

Ja, wauw! Dat doosje! Is het niet prachtig? Hij is ook heel zwaar, erg chic en voelt heel luxe en duur (en dat is het ook) aan.

Eye candy 🙂

Tadaaaa… Links de vier tinten oogschaduw, rechts onder dat klepje zit de lipgloss. Superslim dat Dior dat ‘afgesloten’ heeft, want anders krijg je oogschaduw in de gloss. Er zitten ook twee kwastjes bij, die opzich van goede kwaliteit zijn. Een kwastje is van haartjes. Toch gebruik ik liever mijn eigen kwasten maar voor onderweg zijn ze prima te gebruiken.

De lipgloss heeft een subtiel lichtroze tint. Mooi, past perfect bij een donkerblauwe smokey eye! Ik was denk ik nog blijer geweest als het een compleet nude gloss was, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak.

En de oogschaduwtinten! Mooi zijn ze, toch? Allemaal diepblauw en allemaal met een andere finish. Hier kan je echt zo’n perfecte donkere smokey eye maken zoals in mijn filmpje. Toch een puntje van kritiek: ik had er graag een heel lichte tint bij gezien om te gebruiken als highlighter.

Dan de 3 Couleurs Smoky in 091 Smoky Black.

Weer in een mooi stoffen hoesje in het doosje.

De diepblauwe verpakking met het Christian Dior logo erin verwerkt. Ik vind de Dior verpakkingen altijd onwijs mooi.

En: niet klappen, maar schuiven…

En als je hem helemaal open hebt geschoven, klapt het klepje omhoog…

En daar is je oogschaduw. Ik snap niet waarom deze Black Smoky heeft want er zitten bruin tinten in. Maar dat vind ik des te mooier, dus daar ben ik alleen maar blij mee!

Er zit ook altijd een plastic beschermlaagje over de oogschaduw heen. Die gooi ik altijd meteen weg als ik hem open heb gemaakt.

Mooooi… Een hele basic combinatie: lichte tint, middel glanzende tint en donkere matte tint. Ik vind hem persoonlijk perfect en weet zeker dat ik deze kleuren veel ga gebruiken, ik ben gek op deze kleuren, zo mooi!

En ook zo’n mooi patroontje in de oogschaduw.

Hier kan ik wel mee uit de voeten, prachtige basic tinten. Ideaal om een dagelijkse look mee te maken of een wat meer smokey avondlook.

Dit paletje kost dus €42,50.

Als laatste de Dior Vernis in 908 Tuxedo.

Jaaa, deze is mooi! Donkerblauw met een lichtblauwe shimmer. Super! Ik vind de Dior lakjes erg fijn lakken, het kwastje werkt prettig (is heel breed), de lakt droogt snel en glanst mooi. Kost wel €22,50.

Ik ben helemaal gek op de Dior Blue Tie collectie, wat een mooie producten. Wel (heel erg) aan de prijs, het zijn echt luxe producten voor het najaar. Heerlijk om gewoon naar te kijken en bij weg te dromen, toch? Vooral dat Blue Tie palet, wow… Als ik je een product mag aanraden is het toch de 3 Couleurs paletje omdat die kleuren enorm draagbaar zijn, dus dan weet je zeker dat je er veel plezier van hebt. En verder, tja, vind ik alle producten heel erg mooi! Vanaf 31 augustus is de Dior Blue Tie collectie te koop bij de betere parfumerieën (Douglas, ICI Paris, Bijenkorf, Mooi).

Heb jij iets op je wishlist of blijft het bij wegdromen?

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.