Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 november 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • colour & go
  • essence
  • goedkoo
  • goedkoop
Een MissLipgloss artikel

Drie keer Essence Colour & Go nagellak

Ik denk niet dat ik meer hoef te vertellen hoe fijn en leuk ik de Essence Colour & Go nagellakken vind, right?! Vandaag ga ik er weer drie laten zien, namelijk 35 Movie Star, 53 You Belong To Me en 51 Mellow Yellow. En ze zijn mooi!

Ik heb al veel vaker geschreven over Colour & Go nagellak van Essence, omdat ze gewoon echt erg fijn zijn. Goedkoop (€1,29 voor een flesje), leuke kleuren, heel veel keus, dekken over het algemeen goed, lakken fijn, blijven lang zitten… Ik houd er van. Ik hoor van jullie wel vaak dat ze snel dik worden in het flesje, maar daar heb ik zelf niet zoveel last van. Misschien omdat ik ze niet in daglicht bewaar maar in het donker (in een kastje)? Als je lak toch dik is geworden, kan je dat prima oplossen met een nagellak verdunner. Doe er geen nagellakremover bij want dan verpest je de lak, in het begin lijkt het opgelost, en daarna gaan de ingrediënten van de lak zich van elkaar scheiden en dan kan je er niks meer mee. Dat zou toch zonde zijn! Ik heb zelf een nagellakverdunner van OPI, die kost volgens mij rond de twaalf euro. Maar uiteindelijk bespaar je, want je hoeft nooit meer lak weg te gooien.

Dit is Mellow Yellow, een hele bekende kleur. Lekker zomers maar ik draag hem gewoon nu! Een beetje kleur en zonnigheid kan Nederland wel gebruiken, vind ik. Het is een creamy lichtgele kleur die in drie lagen dekt. Hij is wat streperig als je hem aanbrengt wat hem wat lastig lakken maakt, maar bij drie laagjes heb je hem wel echt mooi.

Dit is You Belong To Me, die had ik al eens eerder gecombineerd in een blogpost. In het echt is ‘ie wat meer naar de groene kant, groenblauw. Erg leuke pastel zomerse kleur! En ik trek me echt helemaal niks aan van het sombere weer, zoals je ziet!

Deze dekt in twee laagjes, prima dus!

En als laatste een kleur die wel bij het weer past: Movie Star. Een donkergrijze tint met een blauwe ondertoon. Deze dekt ook in twee laagjes, helemaal prima dus!

Ik ben nog geen één keer echt teleurgesteld door deze lakken, ze zijn gewoon echt heel erg mooi en leuk! Er zijn ook wel apartere kleuren met mooie glitters en glansjes, maar deze zijn gewoon prachtig door hun eenvoud. Leuk is ook  dat de dop precies de kleur van de nagellak heeft, op die manier kan je ze heel makkelijk terugvinden in je stash.

Requests voor swatches van bepaalde Colour & Go kleuren? Let me know!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.