Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
5 juni 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • elf
  • oogschaduw
  • palet
Een MissLipgloss artikel

ELF Palette met 32 oogschaduwen

Tja, ‘palette met 32 oogschaduwen’, ELF heeft geen fancy naam aan dit oogschaduwpalet gegeven. Het is een simpel zwart rechthoekig palet met daarin 32 kleuren oogschaduw. Hij kost vijf euro. Je zou denken: dat is sowieso geen goede kwaliteit. En daarom ben ik hem gaan testen, want ik ben juist bij deze goedkope producten wel heel erg benieuwd of dat dan ook klopt. Ik kan je vast zeggen dat ik het mis had! Ben je benieuwd naar foto’s, swatches en een review van het ELF ‘palette met 32 oogschaduwen’? Lees dan maar verder!

Het palet komt in een zwart doosje, ziet er chic uit maar vind ik wel wat overbodig.

En dat is hem dan, een mat palet met in glans ‘eyes lips face’ en een venstertje waardoor je de oogschaduws kan zien. Handig!

Het palet is niet heel groot, ongeveer de helft van een 88 palette.

En daar zijn ze dan, de 32 oogschaduwkleurtjes. Ze zitten in vierkante pans wat ik er altijd mooi uit vind zien, mooier dan ronde. Je zit in het palet vooral aardetinten en ook wat roze, paars en blauw. Ook hebben ze verschillende finishes, de ene oogschaduw is compleet mat, de ander heeft glitter of een aparte glans. Dat vind ik een pluspunt, het is mooi om dat met elkaar te combineren. Zo op het eerste gezicht is het een erg bruikbaar en handig palet!

De oogschaduws, met flits. Je ziet dat er ook een aantal mooie aparte kleuren tussenzitten, zoals de groentinten onderaan met gouden shimmer erin.


Tijd voor swatches. Ik heb ze rij voor rij gemaakt, van links naar rechts.

Zie ik daar een dupe van Last Call?

Moet ik hier nog wat aan toevoegen? Mooie kwaliteit oogschaduws, veel pigment, mooie kleuren, veel verschillende finishes… Dit had ik niet verwacht voor een palet van vijf euro!

En zo zien de oogschaduws er uit na één keer gebruiken (swatchen). De ene is wat zachter en brokkelt wat sneller, maar eigenlijk zien ze er allemaal nog goed uit. Geen cheap ass spul wat na twee keer gebruiken in stukjes in het palet ligt. De kleuren zijn ook makkelijk te blenden en blijven met een oogschaduwbasis gewoon de hele dag zitten.

Misschien een wat korte review, maar meer kan ik er gewoon niet over zeggen! Dit palet van €5 is van hartstikke goede kwaliteit en een aanrader voor dames die een mooi palet met veel verschillende soorten kleuren zoeken voor weinig geld. Je kan hem online bestellen bij Eyeslipsface.nl.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.