Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
17 november 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • blue addicted
  • blue balloon
  • colour & go
  • essence
Een MissLipgloss artikel

Essence Blue Addicted

Ik blijf erbij: de beste goedkoopste nagellakjes zijn die van Essence. €1,29 voor zoveel geweldige kleuren! Nieuw is de kleur Blue Addicted, en ik ben er nu al verslaafd aan!

Ik heb als basis Gosh Blue Balloon gebruikt. Blue Addicted is erg jelly waardoor hij niet helemaal dekt, en als je er dan even een blauwe tint er onder doet ziet het er wat mooier uit.

Blue Addicited is gááf! Hij heeft een jelly blauwe basis en er zitten verschillende maten en kleuren glitters in. Grote, chunky, zeshoekige glitters in groen en lichtblauw, en kleinere lichtblauwe glittertjes. Zo leuk! Ik heb hier trouwens één laagje Gosh Blue Balloon op, en twee flinke laagjes van Essence Blue Addicted.

Blue Addicted lakt prima, net als alle andere Colour & Go lakjes van Essence. De kleur dekt niet zo goed omdat ‘ie dus jelly is, maar de glitters maken heel erg veel goed. I like!

Essence Blue Addicted kost €1,29 en is te koop bij de Kruidvat. Ik vind hem in ieder geval geweldig!

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.