Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 augustus 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • nagels
  • nail
  • opi
Een MissLipgloss artikel

Glitter gradient nail art

‘Echt’ nail art vind ik dit bijna niet, omdat het zo ongelooflijk simpel is. Maar wel heel erg mooi! Ik maakte deze nail look met Catrice Nude Sensations in Soft Coral en OPI Mad as a Hatter glitternagellak, maar je zou het met elke soort glitternagellak kunnen doen. Het resultaat is een nette manicure met een twist. Net eventjes iets anders dan normaal!

Het glitter overloop effect heb ik gemaakt zonder spons. Dat werkt niet goed met glitter nagellak, het pakt niet genoeg glitters op. Wat ik heb gedaan is bij het eerste laagje het kwastje heel goed afvegen, zodat er maar een paar glitters op je nagels komen. En dan voor het bovenste stukje (waar normaal de witte rand van je nagels zit) wat meer glitterlak pakken en dat er over heen aanbrengen. Zo simpel!

Vriendinnetje Nikkie zag mijn TwitPic van mijn nailart en toen ik met haar ging winkelen, spotte ik haar nagels! Precies hetzelfde als die van mij. Kijk:

It’s so easy!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.