Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
1 juli 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • dot
  • dotting tool
  • How To
  • nagellak
Een MissLipgloss artikel

How to: Gestipte nagels


Ik ben de laatste tijd weer lekker met nagellak bezig, dat naast lipgloss echt mijn favoriete product is. Ik ben gék op nagellak. Laatst kocht ik een dotting  tool (als je verder leest leg ik je uit wat dat precies is en hoe dat werkt) en ging ik aan de slag met stippeltjesnagels. Het was onwijs makkelijk om te doen en ziet er superleuk uit! Lees verder voor uitleg en veel meer foto’s.


Dit zijn ze dan, mijn gestipte nagels! Je kan natuurlijk zelf kiezen welke kleuren je wilt gebruiken, ik gebruikte als basiskleur Orly Tennis Anyone?, een naturel kleurtje. Een fel of juist heel donker kleurtje is ook leuk voor het contrast. Daarop ging ik stippelen met heel veel verschillende soorten nagellak, ik weet ook niet meer precies welke merken en kleuren het zijn. Het is in ieder geval van alles door elkaar, van Essence en Bourjois tot Ciaté, Dior en Orly. Dit heb ik er op gestipt met een dotting tool:

Dat is een pennetje met een twee kanten een… tja, hoe leg je dat nou uit. Een soort metalen stokje met een bolletje er aan. Een grote en een kleine.


De grote kant


De kleine kant. Het werkt heel simpel: je steekt het bolletje in de nagel en dat plaats je dan op je nagel. Daar heb je dan een perfect rondje! Wel even schoonmaken tussen de verschillende kleuren door. Het werkt geweldig en is super makkelijk. Je kan zoveel stipjes maken als je zelf wilt, ik ging een beetje crazy, maar je kan het ook heel rustig houden met maar een paar stipjes.

Topcoat er over en je hebt geweldige glanzende vrolijke stippeltjesnagels! Simpel maar geweldig.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.