Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
13 september 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • counter
  • inglot
  • korting
  • store-in-store
Een MissLipgloss artikel

INGLOT in V&D Zwolle

Afgelopen zaterdag opende de INGLOT store-in-store in de V&D in Zwolle! Ik heb je al een aantal keer over dit mooie merk verteld en heb ook een aantal producten ervan gereviewed, ik ben er helemaal gek op. En nu zit er dus ook een counter in de V&D in Zwolle. Die in Alkmaar opende een paar weken geleden, en nu is er dus één in mijn hometown! Tot en met zaterdag krijg je er 20% korting op al je INGLOT aankopen. Wil je meer informatie en sfeerfoto’s van de store-in-store in Zwolle? Lees dan verder.

Eind mei twitterde ik er al over, en het gerucht bleek waar te zijn. Hoera! Een beetje stilletjes werd de counter in Zwolle afgelopen zaterdag geopend. Gistermiddag ging ik er even een kijkje nemen en – heel leuk – eigenares van INGLOT NL Bianca was er ook! Gezellig! Ik ontmoette ook toevallig twee MissLipgloss.nl lezeressen 🙂

De counter is prachtig. Ik heb heel erg veel foto’s gemaakt die ik je echt niet wil onthouden. De INGLOT producten zijn zo ontzettend fotogeniek, ik bleef maar doorgaan!

De store-in-store bevindt zich op de begane grond. Als je binnenkomt via de hoofdingang (aan de Roggestraat) dan loop je door tot voorbij de roltrappen en dan is het rechts. Als je aan de achterkant naar binnen gaat loop je er tegenaan, aan je linkerkant.

Precies zoals het er ook uitziet in de winkel aan de Van Baerlestraat in Amsterdam. Links achter de kassa zie je Bianca staan.

Wimpers

Het Freedom system! Je kan hier je eigen paletjes samenstellen met oogschaduw (€7 per oogschaduw).

Alle soorten paletten zijn te koop in Zwolle, behalve de grote met 20 en 40 kleuren, en het blush palet is ook alleen te koop bij de Van Baerlestraat.

Nieuw: Rainbow Eye Shadow, voor in je Freedom System! Kost €8 per stuk, en dan heb je druk drie matte tinten.

Poeder

Losse ronde oogschaduws, €11 per stuk

Gezichtsproducten

Poeder

Blush en creamblush

Highlighters

Blush

Losse oogschaduws

Nagellak

Lipstick

Lipgloss

Nagellak

Kwasten – niet alle kwasten zijn verkrijgbaar in Zwolle, Bianca heeft een selectie gemaakt.

Flakie nagellak!

Losse oogschaduw

Wat zijn ze mooi…

Mono oogschaduws

Glitters

De counter ziet er prachtig uit, de producten zijn geweldig en er staan meiden die je goed helpen en weten waar ze het over hebben. Ik houd er van! Ik vroeg Bianca trouwens ‘Waarom Zwolle?’, hier gebeurt namelijk nooit wat op beautygebied, dus ik was verbaasd (en blij!) toen er een INGLOT store-in-store kwam. ‘Eigenlijk was ik op zoek naar gewone, leuke stadjes. Niet van die enorm grote steden, want in Amsterdam zit al een INGLOT Pro Store. Ik ben op bezoek geweest bij heel veel V&D’s en Alkmaar en Zwolle spraken mij gewoon enorm aan, het voelde heel erg goed.’ En ik ben er ook blij mee, want INGLOT is echt een aanwinst voor Zwolle.

Tot en met zaterdag krijg je dus 20% korting op al je aankopen bij de INGLOT store-in-store bij de V&D in Zwolle. Ga jij iets kopen?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.