Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
19 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • inglot
  • merk
  • new york
  • reizen
Een MissLipgloss artikel

Inglot New York

Misschien worden jullie wel een beetje gek van mijn updates over New York, maar ik werd door een bezoekster gewezen op dit filmpje over Inglot van EnKore. Ik had wel gedacht dat het een tof make-up merk was, maar oh my goodness! Dat is een soort van make-up heaven! De winkel zit op Times Square, waar we dus sowieso langskomen op de eerste ‘echte’ dag dat we er zijn, dan komen we er namelijk langs tijdens onze wandeling. En het is maar tien minuutjes lopen vanaf het hotel waar we zitten, dus ik moet (MOET MOET) hier echt heen.

Ik vind het erg op MAC lijken, maar het heeft natuurlijk iets magisch omdat wij het hier in Nederland niet hebben. Ik heb heel veel zin om er heen te gaan en randomly wat dingen te kopen en uit te proberen. Ik ben erg benieuwd naar de foundations en blushes, maar eigenlijk ook naar de oogschaduws en die kits die je zelf kan maken.

Qua prijzen is het vergelijkbaar met MAC, dus niet goedkoper. Maar as I said, in Nederland hebben we het niet, dus het is zo veel interessanter! Ik hoop dat ik bij terugkomst een aantal reviews kan doen over de Inglot producten, ik ben zelf echt enorm benieuwd.

Het valt me op dat er op internet maar weinig over Inglot te vinden is. Op YouTube hier en daar wat reviews, maar de enige échte informatie die ik kon vinden was van EnKore. De website van Inglot is under construction dus die kan ik niet bezoeken. Well, het maakt me nog nieuwsgieriger. I want to go there!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.