Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 juli 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • inglot
  • oogschaduw
  • palet
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Inglot oogschaduwpaletje (Freedom System)

Jullie hebben er hier en daar al veel over kunnen lezen: Inglot heeft een winkel geopend aan de Van Baerlestraat in Amsterdam (zie beelden van de officiële opening in dit backstage filmpje). Jaren geleden schreef ik al eens over dit merk, ik ontdekte het in New York en ging er dit jaar ook weer heen. Geweldig vond ik het, prachtige producten voor een mooie prijs. En nu zit het dus gewoon in Nederland! Ik ging laatst eens langs om een Freedom Palette te vullen. Ze hebben namelijk een geniaal Freedom System: je kan zelf allerlei soorten paletjes vullen met oogschaduws, lipsticks, blushes, wenkbrauwpoeders en ga zo maar door. Ik heb een paletje met vijf oogschaduws (€29) gevuld en die wil ik heel graag even laten zien!

 


Dit is hem! Er zijn nog veel meer soorten en maten, maar ik heb een paletje met vijf oogschaduws gekozen. Deze kost €29, wat ik niet duur vind voor vijf oogschaduws én een paletje.

Het systeem werkt met magneetjes. Het dekseltje zit er met vier magneetjes op, wat handig werkt. Je kan ook meerder paletjes op die manier op elkaar stapelen! Ook vind ik het ideaal dat je door het dekseltje heen kan kijken.

Het dekseltje krijg je er het makkelijkst af door te schuiven. Wel oppassen dat je niet met een magneetje in een oogschaduw gaat en hem kapot maakt.


Dit zijn de kleuren die ik heb gekozen! Kiezen is echt super moeilijk omdat er zo ongelooflijk veel kleuren zijn. Ik wilde een palet waar ik een basic look mee kan maken maar ook met wat kleur zodat ik kan afwisselen. Vandaar de felle turquoise kleur.

Mijn kleuren:

467, 407, 372, 363, 62

Tijd voor swatches!

In de winkel was ik zelf natuurlijk alle kleuren die ze hadden aan het swatchen en ik was zo ongelooflijk onder de indruk! En nu ik deze foto zie weer. Wauw, wat een kleuren! Er komt super veel kleur vanaf, het brengt makkelijk aan, blend makkelijk, blijft met een basis de hele dag zitten… alleen zijn de matte kleuren wel wat poederig, daar moet je wat voorzichtig mee zijn én goed aftikken voor je ze aanbrengt.

Als je de oogschaduws uit je paletje wil halen kan dat trouwens heel makkelijk met een magneetje uit het dekseltje. Even op een hoekje houden en dan klikt ‘ie er zo uit!

Het paletje zelf (de onderkant) is helemaal magnetisch, dus op die manier blijven de oogschaduws er in.

Het systeem is geweldig. Er zijn ook paletten voor lipstick, wenkbrauwpoeders en -gels, blushes en gezichtspoeders, maar ook gemengde paletten. Daar kan je van alles in doen, bijvoorbeeld oogschaduw met blush en lipstick. Je moet écht even in de INGLOT winkel aan de Van Baerlestraat in Amsterdam gaan kijken. De winkel is groot, rustig, en ze hebben zoveel van geweldige kwaliteit voor zulke mooie prijzen dat je er écht even geweest moet zijn. Heb jij al iets van Inglot en ben je net zo enthousiast als ik?

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.