Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
5 juli 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • inm out the door
  • nagellak
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

INM Out The Door topcoat review

Een sneldrogende topcoat is voor mij onmisbaar. De tijden dat je je nagellak een halfuur moest laten uitharden, zijn allang voorbij. Al een poos gebruik ik Seche Vite, zo’n beetje de holy grail voor veel nagellakliefhebbers. Een groot nadeel van Seche Vite vind ik alleen dat ‘ie erg gauw dik wordt en niet meer goed smeerbaar is. Nu heb ik een erg goede vervanger gevonden voor mensen die net als ik Seche Vite een beetje zat zijn, namelijk INM Out The Door. Deze lak is te koop bij NailXL.nl en bestelde ik met mijn Nfu Oh lakjes bestelling mee, gewoon op de gok. Een flesje van 15 milliliter kost €5,95. Maar OTD is ook te koop in 4 ml (€2,50), 75 ml (€14,95) en 120 ml (€20,95). Handig om te testen en voor de grootverbruikers.

Het eerste wat me opviel aan Out The Door is dat ‘ie héél dun is. Bijna zo dun als water. Een groot pluspunt, het lakt lekker snel en makkelijk én je hebt maar weinig nodig. Hij maakt nagellak superglanzend, bobbelige lak (door bijvoorbeeld glitters) helemaal glad en… hij droogt extreem snel. Nog sneller dan Seche Vite! Na ongeveer een halve minuut zijn m’n nagels helemaal droog en is de lak helemaal hard. Over de houdbaarheid kan ik niet veel zeggen omdat ik kunstnagels heb en nagellak daar extreem lang op blijft zitten. Maar voor mij is het echt een super plus punt dat het zo snel droogt én zo dun is én goedkoper dan Seche Vite (€7,95 voor 15 ml).

De reviews op MakeupAlley zijn ook heel erg positief over INM Out The Door, dus ik had mazzel! Zomaar in m’n winkelwagentje gegooid bij een bestelling en hij is echt superfijn! Hurray dus voor deze vondst, Seche Vite staat nu zielig dik te zijn achterin m’n stash… En INM word elke keer gebruikt 😀


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.