Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
21 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • new york
Een MissLipgloss artikel

IT’S REAL: NEW YORK! TOMORROW!

Hello there my ladies!

Natuurlijk weten jullie allemaal al dat ik naar New York ga. Hoe vaak zal ik het nog zeggen? Ik ga naar New York! NEW YORK! Haha. Echt een New York overkill voor jullie de afgelopen weken. De komende negen a tien dagen zullen jullie er weinig meer over horen omdat ik er dan natuurlijk zelf bén. Daarna is het natuurlijk nog erger dan nu: dan deel ik mijn foto’s, filmpjes, dingetjes die ik geshopt heb… Be prepared!

Goed, morgen om 14.00u ga ik *zoef* van Schiphol naar JFK in New York. Om 16.30u lokale tijd landen we in NY. We zullen vast wel last krijgen van een jetlag, aangezien het daar zes uur vroeger is. Ik zet dan ook al meteen om 14.00u m’n klok op de NY tijd, dat is 8.00u ’s ochtends. Ik heb jullie al verteld wat we allemaal voor enorm leuke dingen gaan doen, en wat ik wil kopen (1 en 2). Dat ik een week niet achter mijn laptop zit – ik neem hem ook niet mee – betekent niet dat er geen updates zijn. Want elke dag komt er gewoon een artikel online, minimaal één per dag. Ik heb me rót geschreven de afgelopen dagen, maar ik wil per se dat elke dag iets leuks te lezen is hier op MissLipgloss.nl. Dus: blijf lekker elke dag komen want there will be some fresh new beautystuff every day!

In New York hoop ik nog een keer in een internetcafé te duiken om jullie te updaten over wat voor amazing stuff ik daar allemaal aan het doen ben. Maar ik doe het alleen als ik er echt tijd voor heb, en zin in heb natuurlijk. Dus ik kan het jullie niet beloven. Ook ga ik niet Twitteren. Het was leuk geweest, maar dat is gewoon te duur om met mijn telefoon te doen. Pfoeh, een week geen site, geen twitter, geen mail… Wel een keer goed. Maar wanneer ik de gelegenheid heb update ik jullie natuurlijk over wat ik allemaal aan het doen ben.

Wanneer ik terug ben (ik wil er nog niet over nadenken! Ik wil er nog NIET over nadenken!), overlaad ik jullie met New York updates. Trust me. We vliegen volgende week vrijdag (29 januari) om 22.00u lokale tijd terug. We zijn dan op 30 januari om 11.30u ’s ochtends weer in het pietepeuterige Amsterdam. Ik hoop dat ik dan:

  • heel New York gezien heb, incl. Times Square, Central Park, het Vrijheidsbeeld, Ellis Island, Broadway, Madison Square (met basketbalwedstrijd Knick vs Minnesota), SoHo
  • winkels als Tiffany’s, Apple store, FAO Schwarz, Abercrombie, Macy’s, Bloomingdales, Inglot, MAC en Michael K heb gezien
  • belachelijk veel Starbucks koffie heb gedronken
  • heel veel Inglot, MAC, Bobbi Brown en andere make-upjes gekocht heb
  • nieuwe Uggs en/of sneakers heb
  • en netjes daarmee over de grens kom zonder any fuss
  • heel, heel, heel veel foto’s en filmpjes heb om jullie te laten zien
  • heb genoten van mijn boeken in het vliegtuig en het hotel
  • ….kortom: een freakin geweldige week heb gehad

Mijn knalroze koffer is gepakt, mijn rugtas staat klaar… Ik ben ready to go en ik heb er enorm veel zin in.

Tot volgende week!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.