Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 januari 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • Kruidvat
  • ontharingsstrips
  • wenkbrauw
Een MissLipgloss artikel

Kruidvat wenkbrauwstrips

Wenkbrauwen waxen is geweldig. Veel fijner dan met een pincet, omdat je met een harsstrip álle haartjes in één keer kan weghalen. En dan is het helemaal glad! Laatst liet ik het doen bij een schoonheidsbehandeling en wilde het nu thuis doen. Ik probeerde de Wenkbrauwstrips van de Kruidvat.

Er zitten héél veel strips in een doosje (kost €3,49) dus je kan er erg vaak mee doen, maar ik snap de vorm van de stripjes niet. Ik knip ze zelf nog een keer doormidden en met een beetje puzzelen kan ik ze dan onder mijn wenkbrauw ‘plakken’, maar erg goed werkt dat niet. Waarom geen dunne rechte stukjes? Er zitten wel dikkere rechte stukjes bij maar die zijn bedoeld voor tussen je wenkbrauwen, en voor bij je mond.

 

Ik maakte mijn huid goed schoon en plakte een stripje onder mijn wenkbrauw. Ik wreef er even goed overheen zodat de was een beetje warm zou worden, trok mijn huid strak (zoals in de gebruiksaanwijzing staat) en trok de trip er tegen de haargroeirichting in af. Au. Niks. Geen haartje was er uit gekomen! Terwijl er toch echt flink wat haartjes onder mijn wenkbrauw zaten. Goed, nog een keer. Misschien was ik te gehaast. Wat beter er op wrijven, iets langer laten zitten. Iets sneller er af trekken. Ja. Één haartje er uit. Dat was het. Nou!

 

 Nog een paar keer probeerde ik het maar daarna heb ik het doosje met inhoud weggegooid. Het doet gewoon niks! Zo jammer, want het is eigenlijk hartstikke handig als het goed zou werken. Lekker snel en makkelijk, en goedkoop. Op Twitter liet ik al weten dat het niet werkt en kreeg een tweet van iemand anders waarbij het wel werkte, misschien ligt het aan mijn huid? Haartjes? Ofzo?

 

Omdat jullie aangaven het leuk te vinden om ook af en toe negatieve reviews te lezen: bij deze! Ik ben niet tevreden over de Wenkbrauwstrips van de Kruidvat. Mehhh! Ik ben benieuwd of er meiden zijn die er wel goede ervaringen mee hebben!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.