Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

De Structuurjunkie Planner

Het kon niet uitblijven: in augustus verschijnt de Structuurjunkie planner! In januari verscheen Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe, waarin ik vaak het belang van een planner aankaart. En dus kan je binnenkort met de Structuurjunkie Planner werken, die een perfecte aanvuller op het Werkboek is. Maar je kan ‘m ook los gebruiken. Hij is al te bestellen als pre-order!

Leestijd

Structuurjunkie Planner

Toen we bezig waren met Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe (lees er hier alles over), wisten we al: hier moet ook een planner bij komen. Het Werkboek staat vol met opdrachten en tips om gestructureerder te werken, productiever te zijn en beter aan je doelen te werken (en deze natuurlijk te formuleren). In heel veel van deze opdrachten vertel ik over het belang van een planner, en in het Werkboek zit ook 20 weken planner zodat je het kan proberen zonder direct een planner aan te schaffen.

Een Structuurjunkie Planner is de perfecte aanvulling op Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe, dus als je al graag een planner wilde gebruiken bij het Werkboek, dan is deze planner perfect. Maar je hoeft het niet per se in combinatie te gebruiken. Als jij het Werkboek niet gebruikt, kan je de Structuurjunkie Planner ook heel goed los gebruiken. Het een kan prima zonder het ander, maar in combinatie is het natuurlijk perfect!

 

De inhoud

We hebben veel nagedacht over de Structuurjunkie Planner, want we wilden niet ‘zomaar nog een’ planner uitbrengen naast het grote aanbod aan planners dat er al is. Wat kunnen we toevoegen, en op wat voor manier gaat deze planner je echt goed helpen?

Wat je terug kan vinden in de Structuurjunkie Planner is het volgende:

 • een intro met uitleg hoe je de planner het beste kan gebruiken, met natuurlijk mijn tips en tricks
 • 1 jaaroverzicht
 • 12 maandoverzichten
 • voor elke nieuwe maand een mooi vormgegeven quote én een uitdagende challenge voor de komende maand
 • voor elke nieuwe maand een ‘vooruitblik’ op de komende vier weken met het bepalen van je focus, welke taken het belangrijkste zijn en wat je gaat doen om komende maand productief te maken etc.
 • 54 weekoverzichten met daarin een urenoverzicht voor elke dag van de week van 6 uur ’s ochtends tot 23 uur ’s avonds, ruimte voor je to do lists, ruimte voor notities, ruimte voor het invullen van jouw geluksmomentjes (twee extra zodat je na een jaar nog twee weken verder kan plannen)
 • per maand een evaluatiepagina die je per week kan invullen (dus vier weekevaluaties aan het einde van de maand) inclusief een korte maandevaluatie om elke maand helder te krijgen hoe je hebt gewerkt/geleefd en hoe je de komende maand gaat aanpakken
 • pagina’s met bullets achterin voor notities
 • 3 leeslintjes
 • 4 uitscheurbare quotes (om in te lijsten of op te hangen)
 • envelop achterin voor printables of andere papieren
 • een klein zaknotitieboekje

Het formaat zit tussen A4 en A5 in, dus hij is lichter en compacter dan Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe, waardoor je hem ook makkelijker kan meenemen naar je werk of naar school.

Je hebt aan de Structuurjunkie Planner een praktische planner voor elke dag, met extra tools om te focussen, productiever te werken en jezelf uit te dagen nog beter te werken én tijd voor jezelf te maken.

Het weekoverzicht is wat anders dan in Werkboek voor een Structuurjunkie in spe, omdat het formaat verschillend is. Elke dag loopt van 7:00 tot 22:00 en de zaterdag en zondag zijn verwerkt in één kolom. Onder de dagen is er plek voor taken en notities. Check de instagrampost hierboven en klik naar rechts voor een filmpje van het binnenwerk.

Pre-order de Structuurjunkie Planner

Op 7 augustus ligt de Structuurjunkie Planner in de winkel. Het is een datumloze planner, dus je kan er op elk gewenst moment aan beginnen. Je vult dus zelf de data en maanden in, waardoor hij heel flexibel is. Zo kan je ook bepalen om bijvoorbeeld weken of maanden niet met de planner te werken, mocht je dat prettig vinden.

Ik ben supertrots op deze planner en ik kan zelf ook niet wachten om er in te gaan werken!

Je kan de Structuurjunkie Planner hier alvast pre-orderen voor €22,99.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.