Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Gratis e-book Focus

Vandaag heb ik iets tofs voor je: mijn eerste gratis e-book! Zoals je weet ben ik dol op alles wat met planning, structuur en productiviteit te maken heeft en daar ben ik met Structuurjunkie dan ook druk mee bezig. Speciaal voor mensen die beter willen leren focussen heb ik mijn e-book Focus geschreven met daarin mijn 10 manieren om beter te leren focussen. En je kan hem gratis downloaden.

Leestijd

Het e-book is compact maar compleet en bevat mijn tien allerbeste tips om beter te focussen. Waardoor je je werk beter maar ook sneller doet, waardoor je tijd overhoudt én waardoor je ook gewoon veel lekkerder gaat werken. Je kan het e-book lezen op je computer, tablet, smartphone of e-reader.
Je ontvangt ook af en toe een Structuurjunkie e-mail van me. Je kan je heel makkelijk uitschrijven als je dat niet wilt.

Als het formulier niet werkt, klik dan hier!

Veel lees- en focusplezier! Als je het leuk vindt om iets te delen over het e-book, doe dit dan met de hashtag #structuurjunkie.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.