Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Hoeveel geld ik uitgeef in 1 week #3

De blogs over hoeveel geld ik in 1 week uitgeef, worden goed gelezen, dus ik heb weer een weekje bijgehouden hoeveel euro’s er uit zijn gegaan!

Leestijd

Maandag 20 september

Op naar de sportschool!

’s Ochtends heb ik een uur personal training, al betaal ik dat vooruit per kwartaal en betaal ik dat bedrag ook voor gebruik van de sportschool voor eigen trainingen, ik neem het wel even mee in mijn kostenberekening. Wel zo eerlijk 😉 Omgerekend kom ik op zo’n €74.

Mijn vader is op dinsdag jarig en ik stuur nog even een kaartje via Greetz. Dat kostte €3,95.

Dinsdag 21 september

Geen kosten vandaag!

Woensdag 22 september

Onze koffie is op (ik moest mijn Wakuli abonnement opschroeven, haha!) dus ik koop voor €7,95 koffiebonen bij de bakker om de hoek.

 

Donderdag 23 september

De boodschappen worden bezorgd! Een wat duurdere bestelling deze week omdat we met vrienden een weekendje weg gaan en er dus wat extra/duurdere dingen bij zitten. Ik reken €211,04 af.

Een buurjongetje komt aan de deur voor De Grote Clubactie en ik koop twee lootjes a €6.

Vrijdag 24 september

Ik koop online een adventskalender voor €59,99. Hij is van Foodspring en bevat allemaal ‘fit’ items, zoals eiwitrepen, eiwitshakes, accessoires en andere dingen. Haha, ik zag het voorbij komen en ik was zó benieuwd…

We gaan een weekendje weg en ik ga nog eventjes langs de Jumbo omdat ik wat dingetjes vergeten was te bestellen. Ik reken €8,62 af.

We lunchen bij Piepers en Paupers in Veenhuizen (die patat!) en Harma en Harold trakteren, vervolgens trakteer ik bij Maallust op biertjes. Ik reken €22 af.

Zaterdag 25 september

De loafers!

We gaan eventjes Dokkum in, waar ik bij een tweedehandswinkel geweldige Goosecraft loafers koop voor €50. Wat een geluk, ze zijn hartstikke nieuw en ik zocht nog zo’n model. Onwijs blij mee!

Daarna haal ik bij HEMA wat ondergoed (ik was vergeten schone onderbroeken mee te nemen op ons weekendje weg, haha), wattenschijfjes en ook een nieuwe concealer en poeder en ik reken €53 af.

Zondag 26 september

Geen kosten vandaag!

Deze week kom ik uit op €496,55 wat mijn laagste tot nu toe is in deze serie, haha. Het ‘helpt’ in dit bedrag dat ik deze week maar één keer personal training heb (wat normaal twee keer is), ik verder niet zoveel dingen shop en niet uit eten ben geweest. Al waren de boodschappen wel weer wat duurder dan normaal…

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.