Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Mijn boek ‘Alcoholvrijer’ verschijnt in december

Ik heb groot nieuws! Op 12 december verschijnt mijn boek Alcoholvrijer. Vorig jaar september stopte ik met drinken en dat wordt een boek! In Alcoholvrijer deel ik mijn reis van wijnliefhebber naar eerst geheelonthouder naar… tja, wat precies? Een alcoholvrijer leven.

Leestijd

Van een leven vol alcohol – wijnreisje hier, proeverij daar, etentjes, feestjes, fijne avondjes op de bank met een goed glas – naar helemaal niks. Wijnliefhebber en ondernemer Cynthia Schultz besluit van de een op de andere dag te stoppen met drinken. Het blijkt een zoektocht te zijn naar zichzelf, naar ontspanning, naar wat ze zoekt in alcohol, naar wie ze is zonder dat glas wijn en naar de echte lol in het leven. Ze ontdekt dat alcohol meer invloed op haar leven had dan ze dacht. In Alcoholvrijer deelt ze haar ervaringen. Een persoonlijk onderzoek naar een alcoholvrijer leven: wordt het voor altijd stoppen of wordt het minder drinken?

Je kan het boek nog niet in pre order bestellen, zodra dat kan hoor je dat natuurlijk van mij. Voor nu is het geweldig om dit nieuws eindelijk groots te delen! Stoppen met drinken werd een veel grotere zoektocht naar mezelf dan ik had verwacht en ik kan niet wachten om dat in december in mijn boek aan jou te kunnen vertellen.

Mijn boek is voor iedereen die diens eigen alcoholgebruik wel wat onder de loep wil nemen en/of geïnspireerd wil worden om minder te drinken of om te stoppen met drinken. En dat op een luchtige, vrolijke en soms heel persoonlijke manier.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.