Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Nieuwe Structuurjunkie Planners

Het is weer zover: er komen nieuwe Structuurjunkie Planners aan! Naast de vertrouwde planners met en zonder datum, lanceren we voor 2021 ook de Structuurjunkie Business Planner. Ik kan je alvast de mock-ups laten zien en erover vertellen.

Leestijd

Aaaa, dit zijn ze! De nieuwe Structuurjunkie planners voor de komende tijd. Ik kan niet wachten tot ze er zijn, maar we moeten nog heel even wachten. We moeten het nu nog even doen met de mock-ups.

Structuurjunkie Planner 2021

We doen weer een gele planner voor 2021! Yessss. Deze heeft een speels patroon met koperen folie. We geven deze alleen uit in het kleine standaard formaat (210 bij 297 mm).

Deze prachtig uitgevoerde planner loopt van 28 december 2020 tot 2 januari 2022. De planner heeft verder jaaroverzichten, maandoverzichten en voldoende notitiepagina’s achterin. De planner heeft een kopergouden folie op de cover, twee leeslinten, een Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat. De planner blijft goed openliggen waardoor je er lekker elke dag de hele dag mee kan werken. Ik schrijf zelf altijd met vulpen in mijn planner en dat drukt niet door op de pagina’s.

Het binnenwerk blijft zoals je gewend bent van de vorige planner.

Klik hier om hem als pre-order te bestellen. De planners verwachten we rond 22 oktober van de drukker, dus dan heb je hem vlak daarna in huis. Deze planner kan je ook kiezen als je de online Structuurjunkie Plantraining volgt!

Om je nog even een idee te geven van het binnenwerk, hier wat foto’s van de vorige planner (let op, dit zijn dus de oude kleuren!)

Datumloze Structuurjunkie Planner

De datumloze planner is deze keer heel donkerblauw met gunmetal (donkergrijs metallic) details. Deze brengen we uit in A4 en het ‘kleine’ oorspronkelijke formaat. Je kan hier een jaar mee vooruit.

Deze datumloze planner heeft jaaroverzichten, maandoverzichten én weekoverzichten, alsook bullet- en lijntjespagina’s achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte aanwezig om bijkomende taken te noteren. In de A4-planner is tevens ruimte om wekelijks je werkdoel, privédoel en geluksmomenten te noteren. De planner is beschikbaar in twee formaten: het oude vertrouwde planner-formaat en A4-formaat. Alle planners worden uitgegeven met twee leeslinten, een glanzende folie op de cover, Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat. De planner blijft goed openliggen waardoor je er lekker elke dag de hele dag mee kan werken. Ik schrijf zelf altijd met vulpen in mijn planner en dat drukt niet door op de pagina’s.

Het binnenwerk blijft zoals je gewend bent van de vorige planner.

Klik hier om het ‘kleine’ formaat te bestellen als pre-order.

Klik hier om het A4 formaat te bestellen als pre-order.

De planners verwachten we rond 22 oktober van de drukker, dus dan heb je hem vlak daarna in huis. Deze planner kan je ook kiezen als je de online Structuurjunkie Plantraining volgt!

Om je nog even een idee te geven van het binnenwerk, hier wat foto’s van de vorige planner (let op, dit zijn dus de oude kleuren!), eerst even foto’s van het gewone ‘kleine’ formaat:

Hieronder het binnenwerk van de A4 ongedateerde planner. Let op, dit zijn dus niet de kleuren die we straks uitbrengen, het is even om je een indruk van het binnenwerk te geven.

Structuurjunkie Business Planner 2021

Nieuw in de Structuurjunkie-lijn: een planner speciaal voor ondernemers! Deze prachtig uitgevoerde planner in stijlvol aubergine met staalkleurige folie loopt van 28 december 2020 tot de eerste week van januari 2022. De planner heeft naast de gebruikelijke jaaroverzichten, maandoverzichten en notitiepagina’s een speciaal deel voor bedrijfsvoering. Hierin noteer je je zakelijke en financiële doelen, je kilometer- en urenregistratie, kun je nieuwe plannen uitwerken en reflecteren op je behaalde resultaten. De Structuurjunkie Businessplanner is dé planner voor elke ondernemer die gestructureerd en productief met zijn of haar bedrijf aan de slag wil gaan. De planner heeft twee leeslinten, een Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat.

De planner blijft goed openliggen waardoor je er lekker elke dag de hele dag mee kan werken. Ik schrijf zelf altijd met vulpen in mijn planner en dat drukt niet door op de pagina’s.

Zodra ik deze planner in huis heb, kan ik je meer laten zien van de binnenkant. De weekoverzichten zijn hetzelfde als in de andere A4 planners.

Klik hier om de Structuurjunkie Businessplanner voor 2021 als pre-order te bestellen. De planners verwachten we rond 22 oktober van de drukker, dus dan heb je hem vlak daarna in huis.

Ik kan echt niet wachten tot de nieuwe planners er zijn! Zodra ik ze heb, zal ik uiteraard weer foto’s maken. Nu… geduld. 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.