Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Nieuwe Structuurjunkie Planners 2021 + ongedateerd

Yes, eindelijk heb ik ze zelf in huis, de allernieuwste Structuurjunkie planners! Natuurlijk heb ik meteen foto’s gemaakt en die wil ik graag aan je laten zien. Ik presenteer: de nieuwe Structuurjunkie Planners voor 2021 én ongedateerd.

Leestijd

Structuurjunkie Planner 2021

We doen weer een gele planner voor 2021! Yessss. Deze heeft een speels patroon met koperen folie. We geven deze alleen uit in het kleine standaard formaat (18,6 x 22cm).

Deze prachtig uitgevoerde planner loopt van 28 december 2020 tot 2 januari 2022. De planner heeft verder jaaroverzichten, maandoverzichten en voldoende notitiepagina’s achterin. De planner heeft een kopergouden folie op de cover, twee leeslinten, een Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat. De planner blijft goed openliggen waardoor je er lekker elke dag de hele dag mee kan werken. Ik schrijf zelf altijd met vulpen in mijn planner en dat drukt niet door op de pagina’s.

Klik hier om de Structuurjunkie 2021 Planner te bestellen.

Structuurjunkie planner ongedateerd

De datumloze planner is deze keer heel donkerblauw met gunmetal (donkergrijs metallic) details. Deze brengen we uit in A4 en het ‘kleine’ oorspronkelijke formaat. Je kan hier een jaar mee vooruit.

Deze datumloze planner heeft jaaroverzichten, maandoverzichten én weekoverzichten, alsook bullet- en lijntjespagina’s achterin. Op elke pagina is voldoende ruimte aanwezig om bijkomende taken te noteren. In de A4-planner is tevens ruimte om wekelijks je werkdoel, privédoel en geluksmomenten te noteren. De planner is beschikbaar in twee formaten: het oude vertrouwde planner-formaat en A4-formaat. Alle planners worden uitgegeven met twee leeslinten, een glanzende folie op de cover, Moleskine-envelop achterin en een los bijgevoegd notitieboekje op A6-formaat. De planner blijft goed openliggen waardoor je er lekker elke dag de hele dag mee kan werken. Ik schrijf zelf altijd met vulpen in mijn planner en dat drukt niet door op de pagina’s.

Op de foto’s hieronder zie je het kleine formaat (18,6 x 22cm).

Structuurjunkie planner ongedateerd - A4

Hieronder zie je de foto’s van de A4 variant van de ongedateerde planner.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.