Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Nieuwe Structuurjunkie planners februari 2020

Jaaa, eindelijk kan ik het weer delen, de nieuwe Structuurjunkie Planners! De panter en petrol planner zijn uitverkocht en het is tijd voor nieuwe designs. Vandaag wil ik met veel enthousiasme de nieuwe oranje en blauw planner aan je laten zien, net koperen details.

Leestijd

Volvoblauw & Gebrand oranje

De kleuren voor deze nieuwe Structuurjunkie planners hebben mijn uitgever Myrthe en ik snel gekozen. Dat gebrande oranje stond al even op mijn lijstje, en zit nu zelfs op onze muur in de gang. Die blauwe kleur is geïnspireerd op een Volvo V40 auto. Dit is volgens mij een soort limited Edition kleur en elke keer als ik die zie rijden vind ik het zo’n waanzinnige tint. Dus, daar hebben we gewoon een planner van gemaakt! Haha, waar je al niet inspiratie vandaan kan halen…

De inhoud van deze planners is hetzelfde als van de vorige ‘light’ planners! De Structuurjunkie Planner light is dus een planner met alleen weekoverzichten en maandoverzichten, en geen evaluaties, vooruitblikken en uitdagingen. Het is puur een planner! Er zitten 12 maandoverzichten en 56 weekoverzichten in. Achterin vindt je genoeg ruimte voor notities (ongeveer 25 pagina’s). Hij is datumloos, dus je kan hem zelf invullen en gebruiken wanneer je wilt. Achterin zit ook een handig envelop voor losse papieren, een klein notitieboekje en twee leeslintjes.

De inhoud is hetzelfde als van de andere light planners, hieronder daar wat foto’s van…

Maandoverzichten

Weekoverzichten, zonder data, die kan je zelf invullen

Notities achterin

De nieuwe Structuurjunkie Planners zijn nu te koop. Ze worden as we speak gedrukt!

Bestel hier de oranje planner voor €20,99.

Bestel hier de blauwe planner voor €20,99.

In het voorjaar, voor de zomervakantie, verschijnt er ook weer een Structuurjunkie Planner met data voor 2020/2021 (die kan je dus ook goed voor school gebruiken) en eind 2020 komt er ook een Structuurjunkie Planner met data voor 2021.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.