Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Structuurjunkie Masterclass Groningen & Curacao

Leuk nieuws: dit najaar geef ik nog twee Structuurjunkie Masterclasses! Een op veler verzoek in het noorden van het land: in Groningen! Ook geef ik in november een sessie op Curacao. Lees verder voor alle informatie en tickets!

Leestijd

Structuurjunkie Masterclass

Kom je chronisch tijd te kort? Werk je als een kip zonder kop en komt er nooit een eind aan je to-do list? Is de flow ver te zoeken en ben je constant afgeleid? In de Structuurjunkie Masterclass leer je niet harder, maar beter te werken. Je leert productiever en efficiënter werken, doelen formuleren (en behalen) zodat je meer plezier aan je werk (of studie) beleeft en meer tijd overhoudt voor ander dingen.

 • Voor iedereen die chronisch tijd tekort komt, wat orde in de chaos wil, hulp wil bij productiever en effectiever werken en het bepalen (en behalen!) van zijn of haar doelen.
 • Voor studenten die constant worden afgeleid worden en die het maar niet lukt om productief en efficiënt te werken.
 • Voor ondernemers die hun werk efficiënter willen doen om tijd over te houden voor andere dingen (Netflixen, je gezin of andere projecten, vul maar in).
 • Voor mensen die gelijkgestemden willen ontmoeten en van elkaar willen leren, ervaringen willen uitwisselen en het leuk vinden elkaar te helpen.

Je hoeft Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe niet te hebben of al te gebruiken. Het is een mooie aanvulling op elkaar, maar geen vereiste. Het is wel erg leuk als je je Werkboek meeneemt, mocht je hem al hebben. Je kan hem ook direct bij mij bestellen voor de Masterclass, dan neem ik hem voor je mee (dit kan bij de ticketverkoop). Als je al werkt met Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe, kan de Masterclass een hele leuke en goede aanvulling zijn.

Een greep uit de reacties van de 90 deelnemers die je voor gingen

‘Die workshop was voor mij de zet die ik nodig had om écht gestructureerd aan de slag te gaan met mijn leven en planning. Ik vind Cynthia een super toegankelijk persoon wat het heel fijn maakt om de masterclass te volgen. Ik ben nu oprecht bezig met hoe ik mijn tijd beter in kan delen en goeie planningen met to do lijsten te maken.’

‘De tips die Cynthia geeft zijn heel praktisch en behapbaar, uiteindelijk is het een kwestie van doen en oefenen. Ervaren hoe het voor je is en of je ermee door kan gaan, of dat een andere werkwijze beter bij je past. We zijn allemaal anders en hebben dus ook baat bij een eigen werkwijze. Ik vond het prettig om te ervaren dat ik niet de enige ben in strijd met structuur.’

‘Ik heb nooit ergens leren plannen, en met de technieken en inzichten uit de masterclass heb ik de basis gekregen omdat nu wel goed te kunnen doen. Voor mij is mijn doel hiermee bereikt.’

‘Het leek me relatief eenvoudige stof. Daar bedoel ik mee dat ik dacht dat ik al veel deed en ook wel het een en ander wist. Maar oooooh die fucking valkuilen waar we met z’n allen intuinen. Echt heel fijn om weer op scherp gezet te worden met de focus die bij jou past. Yes, ik sta weer aan en heb weer zin, energie en het vertrouwen dat ik kan knallen.’

‘Ik heb al vaker trainingen gehad in het kader van ’time-management’ en daar nam ik altijd wel iets uit mee, maar het veranderde nooit wezenlijk iets. Dit was een fantastische balans tussen nieuwe inzichten en praktische tips. Ik heb de dag erna meteen een goede weekplanning gemaakt in het werkboek en voel me al de hele week veel rustiger en meer ‘in control’! Ik heb hierdoor ook vooraf nu al inzichtelijk welke agendapunten deze week voor spanning gaan zorgen en kan hierop anticiperen. Zo fijn!’

‘Ik vond de Masterclass enorm inspirerend en het heeft mij letterlijk in beweging gebracht.’

‘Cynthia geeft je praktische voorbeelden en praat veel uit eigen ervaring. Dat maakt dat ik mij kwetsbaar opstelde en het oké was om mijn eigen struggles rondom planning, effectief werken en de issues die ik heb met mail te delen en er iets over te leren.’

‘Fantastisch! Wat een geweldige en ervaren vrouw is Cynthia. Ik heb er enorm veel van geleerd!’
De deelnemers van de Structuurjunkie Masterclasses geven gemiddeld een 8,5.

Structuurjunkie Masterclass Groningen

Klik hier om tickets te kopen voor de Structuurjunkie Masterclass in Groningen!

Je kan ook meteen Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe, de Structuurjunkie Planneren/of de Structuurjunkie Scheurkalender 2019 meebestellen. Dan neem ik die voor je mee. Voel je echter zeker niet verplicht 🙂 Je hebt ze ook niet per se nodig voor de masterclass.

De details:

 • de masterclass vindt plaats bij de Pijp in Groningen, met lekkere koffie en thee, kannen met water, lekkere zoetigheden tussendoor en genoeg ruimte om lekker te zitten.
 • start om 13:00. Fijn als je er op tijd bent!
 • kennis van mij (Cynthia) gemengd met opdrachten en gesprek.
 • maximaal 20 deelnemers, dus genoeg tijd voor vragen en persoonlijke aandacht.
 • minimaal 10 deelnemers (bij minder deelnemers gaat het niet door).
 • na de Masterclass (rond 16:00 uur) is er de mogelijkheid om nog een uurtje samen te borrelen (drankjes en snacks inbegrepen) en met elkaar te kletsen, te netwerken of om mij vragen te stellen als je dat wilt.
 • je krijgt een goed gevulde goodiebag mee naar huis.
 • De kosten voor de Structuurjunkie Masterclass zijn €115. Denk er aan dat je dit bedrag als ondernemer als kosten kan boeken.Waarom deze prijs? 

 

Op 22 november geef ik van 8.30 – 12.30 de Structuurjunkie Masterclass op Curacao (bij Avila Beach Hotel) tijdens Social Media Matters. Hierbij is geen borrel, maar de inhoud is hetzelfde als de Masterclasses in Nederland. De kosten zijn ANG265,-.  Je kan hier tickets bestellen!

In 2019 ga ik zeker nog Structuurjunkie Masterclasses en andere activiteiten plannen, dus ik houd je op de hoogte!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.