Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 juli 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • cath kidston
  • shoplog
Een MissLipgloss artikel

London Heathrow shoplog

Toen ik afgelopen week in Londen verbleef om de Rimmel fabriek te bezoeken, was er geen tijd om te shoppen. Maar: we vlogen via Heathrow, en daar was wél tijd. Niet van plan iets te kopen kwam ik met twee gevulde tassen aan op Schiphol…

 

Is dat niet altijd zo? Heb je zin om lekker te shoppen, kom je niks tegen wat je écht leuk vindt. Neem je je voor om niks te kopen, en dan zie je ineens van alles. Dat had ik dus deze keer! Ik shop bijna nooit op vliegvelden – eigenlijk alleen soms een boek of magazine -, maar Heathrow is wel heel erg leuk! We zaten in Terminal vier (volgens mij zijn er vijf terminals) en daar waren heel wat leuke winkels.

Eerst deze prachtige tas! Ik had hem in Nederland al een paar keer gezien. Bij een PR bureau en een paar keer bij de Bijenkorf. Ik vond hem wat te duur (hij is volgens mij €250 in Nederland) maar bleef er over dromen. Ik wilde al een tijdje een iets compactere tas waar mijn laptop wel in kan, en niet in het zwart. En… daar vond ik hem, in de LK Bennett winkel op Heathrow, met een prijs die zo’n €100 lager was. Ik vind hem zooooooo mooooooooooi…

Er zit een vak in de tas met een rits, en mijn laptop past precies in het grote vak daarnaast!

Past precies! Dat was wel een voorwaarde, want ik heb al een mooie handtas waar mijn laptop niet in kan (en die neem ik dus mee op dagen zonder laptop).

Verliefd op een tas; het gebeurt niet vaak, maar dit was echt zo’n tas die al maanden in mijn hoofd zat.

Er was een Cath Kidston winkel op Heathrow! Yay, zo leuk! Ik kocht deze enorme toilettas/beautycase. Ideaal voor op reis, want ik neem (als ik langer dan een paar nachten weg ga) soms wel drie toilettassen mee. Deze is lekker groot, dan kan ik alles bij elkaar doen! Hij kostte £20.

Huge! Ideaal! En vakjes, ook wel zo handig!

Met spiegeltje!

Deze kleine kocht ik er ook bij, handig voor make-up. Er waren ook toilettassen van stof met dit printje, maar dat wordt altijd vies (zeker als er make-up in zit). Deze zijn van plastic.

Handig: transparante vakken met een ritsje. Nooit meer zoeken naar je oogschaduwkwast die erger onderin je toilettas ligt.

Mijn vriendinnetje Marije is gek op alles met bloemetjes, kantjes en tierelantijntjes. Voor haar nam ik deze schattige stoffen tas mee, omdat ik hem echt iets voor haar vond!

Met klein vakje voor telefoon. Over alles is nagedacht! Voor zover ik weet worden Cath Kidston producten in Nederland niet verkocht.

In een boekenwinkel kwam ik dit boek tegen. Leuk en interessant, kan ik zeker weten wel wat van leren!

Deze was volgens mij £12.

Happy met mijn zeer bruikbare geshopte spulletjes! Ben er heeeel happy mee, zeker omdat ik naar eigenlijk alles al een poosje op zoek was.

Shoplogs komen niet zo vaak voorbij op MissLipgloss, maar dat is eigenlijk om een heel simpele reden: ik shop niet zoveel/zovaak. Ik koop soms iets kleins (of ik investeer in iets ‘groots’) en dat kan ik dan niet in shoplogs laten zien. Ik ga eigenlijk ook nooit hele dagen winkelen om dan met tassen vol spullen thuis te komen. En dingen ‘opsparen’ vind ik ook niet zo leuk (dan heb ik het soms al een maand of twee, geen shoplog-materiaal meer). Nu dus wel weer een keer een shoplog, want ik ben zo blij met mijn aankopen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.