Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
12 juli 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • eye of the day
  • face of the day
  • fotd
Een MissLipgloss artikel

Look met mijn Inglot palet

De dag dat ik mijn Inglot palet kocht ben ik snel foto’s gaan maken en hem natuurlijk gaan gebruiken, want ik was (ben!) er zo blij mee! Omdat ik al een tijdje geen look heb laten zien, daar vandaag een artikeltje over! Ik waarschuw alvast, het is geen spannende look, maar gewoon heel erg ‘Cynthia’ 🙂

 

 

Dit is het paletje, met de kleuren 467, 407, 372, 363, 62.

En dit is mijn look.

De look is misschien wat saai, maar dat is omdat dit een ‘gewone’ dagelijkse look voor mij is, precies zoals ik het mooi vind. Licht op het ooglid, donker in de arcadeboog en onder het oog en een lijntje met gelliner. Nude lips en gaan! Ik heb dit paletje ook zo samengesteld dat ik er precies een simpele dagelijkse look mee kan maken maar ook een look voor een feestje, of met een fel kleurtje er bij. Ik houd erg van deze look!

Ik heb trouwens in mijn binnenste ooghoek de lichtste kleur gebruikt, met de peachy kleur er naast (in het midden). In de buitenste ooghoek en arcadeboog zit de donkerbruine kleur gemengd met de zwarte kleur. Onder mijn oog heb ik zwart oogpotlood aangebracht (Lancome) met daaroverheen de donkerbruine kleur gemengd met de zwarte kleur. Simpel, snel, ik houd ervan.

Ik pakte voor de verandering wel weer eens een andere foundation. De laatste tijd gebruik ik altijd Catrice Photo Finish en op deze foto draag ik Make Up For Ever HD Foundation, die ik er toch ook wel erg mooi uit vind zien. Ik draag trouwens NARS Deep Throat blush met mijn Dior Pop Diamond highlighter en Lip Erase op mijn lippen met een beetje lippenbalsem (Korres).


Ik ben nog steeds heel blij met m’n haarkleur, haha 😀


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.