Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
6 mei 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • forever21
  • love & beauty
  • nagellak
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Love & Beauty nagellak


Je hoort het mensen wel eens zeggen. ‘Wat lekker is komt van ver.’ Nou, bij de Love & Beauty nagellakjes is dat zeker het geval! Deze schatjes zijn alleen te koop bij Forever21 en ik haalde ze dan ook in New York. Ze kosten iets meer dan twee dollar (en dat is dus echt ongelooflijk weinig) en er zijn ontzettend gave kleuren. Ik heb er zes en ik vind ze zo mooi dat ik ze aan jullie wil laten zien!

De lakjes komen in stevige glazen flesjes. De ene kleur heeft een ander logo op het flesje dan de ander, ik denk dat het een nieuw en oud logo betreft… Maakt verder natuurlijk ook niet uit. De flesjes zijn groot: er zit maar liefst 14ml in.

De namen zijn niet zo fantasierijk: Baby Blue, Mint, Blue, Teal Blue, Grey, Red

En dan… swatches!

Baby Blue, Mint, Teal Blue, Blue, Grey, Red

Baby Blue en Mint zijn beide creamy, ze hebben geen shimmer of glitter. Teal Blue heeft een lichtblauwe shimmer, net als Blue. Grey heeft gouden shimmer (prachtig!) en Red is net als Mint en Baby Blue helemaal creamy.

Ik vind de kleuren geweldig en vooral Grey vind ik helemaal het einde. Elke keer als ik mijn nagels wil lakken zit ik eerst heel lang te twijfelen welke van deze Love & Beauty lakjes ik nu zal opdoen… Ik vind ze zo mooi! Ook kwalitatief zijn ze erg fijn: ze lakken prettig (de substantie is dun maar goed dekkend, op de swatchfoto heb ik maar één laagje gebruikt), drogen snel en blijven lang zitten, bij mij drie tot vier dagen zonder beschadigingen!

Helaas kan je deze beauties in Nederland niet kopen, wel online op de webshop van Forever21. Vergeet niet dat daar nog verzendkosten bij op komen en je lakjes dus een stuk duurder worden. Er zijn wel ongelooflijk veel kleuren die er allemaal geweldig uitzien. Ik wil ze allemaal! Ik weet zeker dat menig beautylover-hart hier sneller van gaat kloppen 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.