Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 februari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • MAC
  • nagellak
  • Review
  • swatch
Een MissLipgloss artikel

MAC Light Affair nagellak

De MAC Love Lace collectie ligt al een poosje in de winkels in Nederland (al sinds 9 januari) , maar ik had er nog niet echt veel aandacht aan besteed. In een MAC store in NY viel mijn blik wél op dit nagellakje uit de Love Lace collectie; Light Affair. Ik was al een tijdje op zoek naar een perfecte nude kleurtje en ik vond deze er wel erg mooi uit zien… En dus nam ik hem mee voor twaalf dollar, dat is €8,60.

MAC omschrijft de kleur als ‘pale grey taupe’ wat wel zo ongeveer klopt. Alleen in een bepaald soort licht is de nagellak zelfs een beetje roze… Ik kon zelf geen goede swatch maken, maar dat is ook niet nodig met mijn beautyblog collega’s Christine en Debs!

Zie hier een mooie swatch van Christine van Temptalia:

Dit bedoel ik met de roze ondertoon. Bij Debbie zie je juist weer de nude tint, de zandkleur.

Swatch van Debbie van LushiousBeauty:

Een hele bijzondere kleur die mooi dekt in twee laagjes. Het was mijn allereerste MAC nagellakje en ik ben niet echt heel erg onder de indruk van de lak zelf. Gewoon een nagellakje, die na een tot twee dagen al weer afbrokkelt. De kleur is wel extreem mooi, zeker een lak die ik vaak ga dragen!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.