Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
27 mei 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • MAC
  • mac pigment
  • mutiny
Een MissLipgloss artikel

MAC Mutiny

Jullie konden bij het artikel over MAC A Rose Romance al lezen dat ik uit de collectie de MAC Mutiny pigment heb. Hier twee simpele variaties die ik er mee heb gemaakt!

Versie 1:


Het lijkt of ik rechts een paarse oogschaduw heb gebruikt, maar dat lijkt zo door het licht/de flits. Ik heb als basis de Urban Decay Glide On Eye Pencil in Electric gebruikt:

Derde van rechts. Hij matcht echt perfect met Mutiny! Over de oogpotloodbasis heen heb ik Mutiny aangebracht en geblend. Zo is de kleur veel intenser en feller, heel mooi! Verder heb ik Coastal Scents gel liner gebruikt en Bourjois Coup de Theatre mascara.


Versie 2:

Deze foto’s heb ik ’s ochtends heel vroeg genomen, dat kan je wel zien aan de sleepy oogjes, haha!

Hier heb ik in de binnenste ooghoeken Mutiny pigment gebruikt en in de buitenste ooghoeken Teal pigment, ook van MAC. Hier zie je goed hoe de kleur ‘echt’ is, heel mooi licht aquablauw. Fijn aan pigments is dat ze zo super goed te blenden zijn!

Een fullsize pigment kost €20.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.