Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
26 maart 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • hotel
  • maison delaneau
  • nieuws
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Maison Delaneau

Afgelopen maandag ging ik naar de perspresentatie van het nieuwe Hotel Maison Delaneau in Antwerpen. Maison Delaneau noemt zichzelf een boetiekhotel. Een boetiekhotel houdt in dat het hotel klein is en niet deel is van een grote keten, en eigenzinnig, luxe en intiem is. Het hotel telt elf kamers en suites, waarvan enkele zelfs een jacuzzi, open haard, privétuin en sauna hebben. Het hotel is ingericht door interieurarchitect Stephan Hommerin. De stijl is strak, licht en erg chic.

Maar Maison Delaneau is niet alleen een hotel, maar ook een spa. Deze spa is een oase van rust midden in het drukke Antwerpen. Je kan er heerlijke behandelingen ondergaan met de producten van REN, een luxe merk dat helemaal vrij is van parabenen en andere synthethische ingredienten. Kate Moss is al fan! In de spa kan je heel veel soorten behandelingen ondergaan, zoals massages, facials en peelings.

Ik kreeg een drukpuntmassage voor mijn gezicht, wat echt heerlijk was. In de spa is het heerlijk stil en rustig, waardoor je in de wachtruimte al lekker tot rust komt. Er klinkt lekkere rustgevende muziek, wat erg fijn is. De massage vond ik heel bijzonder, ik had nog nooit een drukpuntmassage gehad, maar het was zo fijn! Op meerdere plekken in mijn gezicht werd druk gezet, met een of meerdere vingers, en dat voelde heel raar. Wanneer op mijn voorhoofd gedrukt werd, voelde ik dat bijvoorbeeld ook in de rest van mijn lichaam. Erg lekker en heel ontspannend.


Het mooie en leuke aan het hotel vind ik dat het heel erg veel met beauty te maken heeft. In de lobby van het hotel staan bijvoorbeeld heel erg veel producten van REN, Sea of Life, Rain, Tree of Life, Susan Posnick en L’Etat Libre d’Orange. Dit zijn stuk voor stuk hele mooie merken met superproducten, en die kan je allemaal kopen in het hotel zelf. Wanneer je in het hotel overnacht, krijg je mini’s van REN. Een zeepje, een haarconditioner, bodywash, shampoo en bodycream. Erg lekkere producten!


Nog wat gezellige kiekjes…

Ik met Eline, mijn lieve vriendinnetje, met haar was ik naar Antwerpen!

Met de leuke Sofie van Fashionata

Met Vincent van Ilovestyle.be

Op onze hotelkamer, die heel mooi was! En met een superfijn bed

Lekker relaxen!


Hotel Maison Delaneau is echt een aanrader als je op zoek bent naar een wat luxer hotel in Antwerpen. Kijk voor prijzen (van de spa en het hotel) op hun website.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.