Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 mei 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Mijn verjaardag + bedankt :)


Ten eerste: iedereen bedankt voor alle superleuke en lieve felicitaties. Door jullie voelde ik me superjarig en ik heb ze allemaal met onwijs veel plezier gelezen. Bij deze dus een bedankje, want ik werd er héél erg blij van! Normaal gesproken maak ik geen heel artikel over mijn verjaardag, maar mijn verjaardag was dit jaar zó ontzettend leuk en ik heb zulke mooie lieve cadeaus gehad dat ik er toch gewoon even een persoonlijk stukje over wilde maken. Het was natuurlijk mijn eerste verjaardag in mijn eigen huis, wat het heel anders maakte dan mijn vorige verjaardagen. En ik heb echt een geweldige dag gehad! Als je verder leest zie je wat ik woensdag allemaal heb gedaan en welke cadeautjes ik heb gekregen – ook al draait het daar natuurlijk helemaal niet om.

Ik sliep het nachtje voor mijn verjaardag gezellig bij mijn ouders, ik vond het niet zo leuk om wakker te worden met als enige persoon in huis ik zelf. Dus ik besloot gezellig bij mijn ouders te logeren, waar mijn broer natuurlijk ook is, en Chubby! Dat was heel gezellig en ’s ochtends vroeg ging ik naar mijn eigen huis. En toen ik aankwam daar hingen er slingers door mijn appartement!!! Zo leuk, had mijn moeder stiekem de dag er voor gedaan.

En ik nam Chubby gezellig mee. Ok, wacht, eerst wat supercute Chubby foto’s. Klaar? Ok.

Ain’t he cuuuuute?

 

Een verjaardag is geen verjaardag zonder cupcakes. Ik was afgelopen week ontzettend druk en had weinig  tijd om uren in de keuken te staan (natuurlijk moeten er ook hapjes op tafel, avondeten en ben ik zelf de hele dag ook druk op mijn verjaardag) dus ik besloot eens cupcakes te bestellen. CupcakePoint in Zwolle is nieuw en ik besloot daar vanille- en chocoladecupcakes te bestellen. Ze kwamen het die ochtend brengen en ze waren zo ontzettend prachtig en lekker!!

Op de bovenste chocolade cupcake staat ‘Happy B’day’

En de vanillecupcakes waren vermomd tot prachtige bloemen. WAUW!

En dan wil iedereen ze met een vorkje en slagroom… Ppsssstttt… Cupcakes moet je met je handen eten! Hihi! 😀

Bloemen gekregen van mijn ouders

Van mezelf heb ik dit geweldige prachtige horloge gekregen van Parrera. Ik ga er nog een stukje over schrijven!

Volle koelkast 🙂

Cadeau van mijn broer: het boek Bloghelden van Frank Meeuwsen. Dit is geen vertaling van Blogging Heroes maar gewoon een heel ander boek.

Ik wilde dit boek al een tijdje, het gaat over de geschiedenis van weblogs, over de invloed ervan, de toekomst… Super interessant.

Deze klok wilde ik al tijden (ik Twitterde er al eens over vorig jaar september) en ik kreeg hem voor mijn verjaardag van mijn ouders. Ik ben er zo blij mee, hij is perfect!

En daar hangt ‘ie. Hij is van Karlsson, trouwens!

Van mijn collega’s bij De Nieuwe Zaak kreeg ik een… verjaardagsmuts!

Zie hier in actie.

En een kaart.

En deze coole polaroidfotolijstjes! Hier had ik al een set van maar ik wilde al lang nog een set erbij. En dat wisten ze niet eens! Leuk he.

Taart eten en liedjes zingen op kantoor 🙂 Ik sta zelf niet op deze foto want ik heb hem zelf gemaakt, haha.

Gezellig borrelen bij mij thuis 😀

Van mijn ouders deze houder voor Nespresso cups.

Van vriendin Judith kreeg ik het boek ‘Ik haal je op ik neem je mee’ van Nicollo Ammaniti, alleen had ik die al! Dus die ga ik ruilen voor een andere roman. Van mijn tante en nichtjes kreeg ik ‘De nieuwe regels van social media’ van David Meerman Scott. Ook deze wilde ik al een tijd 🙂

KAARTJES! Ik houd van kaartjes. Ik kreeg zelfs van twee meiden uit Zwolle die mijn site bezoeken en die ik op Twitter heb (@MarijkeGriff en @Mliees) een kaartje, zo leuk!

Van vrienden een H&M Giftcard en van vriendin Lotte (kennen jullie haar blog al? Lotte en ik kennen elkaar al sinds ons veertiende, we hadden toen vriendjes die met elkaar bevriend waren, en nu heeft ze sinds een tijdje ook een heel leuke beautyblog) een leuk H&M setje met een Body Splash (ruikt heel lekker!), twee nagellakjes, een armbandje en ring (Six) in een toilettasje. Nice 😀

En van mijn ouders nog dit handige telefoonhouder-ding voor om het stopcontact! Ik houd van zulke gadgets!

Ik heb denk ik wel de leukste verjaardag van mijn leven gehad vorige week! Niet om de cadeautjes, natuurlijk. Als je jong bent zijn cadeautjes het belangrijkste van je verjaardag, maar hoe ouder je wordt, hoe belangrijker de gezelligheid is en de mensen die langskomen en/of feliciteren. De hele dag had ik visite over de vloer en ik vond het zo gezellig en leuk! ’s Ochtends ging ik met taart naar kantoor om daar met z’n allen gezellig even mijn verjaardag te vieren. Ik moest ook nog héél eventjes werken (overleg voor de webshop) en daarna ging ik fijn lunchen met mama. En vanaf dat moment zat mijn huis constant vol. Ik heb een geweldige dag gehad met heel veel gezelligheid, taart, cupcakes, drankjes en natuurlijk ook cadeautjes, want dat hoort bij een verjaardag. Afgelopen zondag had ik nóg een dagje feest want toen kwam mijn familie langs, dus toen zat het huis weer heerlijk vol. Nu wil ik het alleen nog voor mijn beste vriendinnen vieren en dan is het wel weer klaar met mijn verjaardag voor dit jaar 😀 Iedereen die me via Twitter, Facebook of hier op MissLipgloss.nl heeft gefeliciteerd: dankjewel! Ik kon helaas niet op iedereen persoonlijk ingaan, want dan ben ik nog een week bezig, haha!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.