Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
29 maart 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • beauty bits
Een MissLipgloss artikel

MissLipgloss.nl Beauty Bits

Ik kan de hele dag wel bloggen en twitteren over beauty. Ehhh… dat doe ik ook al. Maar ik heb nog véél meer te delen dan dat! Vandaag de eerste MissLipgloss.nl Beauty Bits, waarin ik kleine beautydingetjes laat zien die gewoon wat aandacht verdienen!

 

Wat er in Beauty Bits verschijnt, varieert. Het kunnen previews zijn van reviews die er nog aan komen ( (p)reviews dus 😉 ), een kijkje in mijn stash, even snuffelen in mijn beautydozen met spullen die misschien nog langskomen op MissLipgloss, dingen die ik in winkels spot… Eigenlijk van alles! Enjoy!

Mijn nieuwe tas heeft gewoon een ‘ingebouwd’ toilettasje! We zijn voor elkaar gemaakt!

Met het lekkere weer gebruik ik net even andere producten dan normaal en let ik vooral op de SPF! Ik gebruik graag mijn MAC Face Protection SPF50, maar wissel af met mijn Lovea zonnebrand (SPF30). En een goede BB Cream is ook wel heel erg fijn, deze heeft SPF30! Deze is overigens nog niet te koop, dus hold your horses 🙂

Er is iets raars gebeurt met mijn Make Up For Ever HD Foundation! Ik had hem in mijn tas gedaan, wel in een toilettasje, en toen ik hem er uit haalde, zag ik dit! Huh! Het flesje heeft een dubbele wand en het lijkt wel alsof de foundation daar in is gelekt… Hoe kan dat nou? Ik ben er voorzichtig mee geweest en hij zat ook niet los in mijn tas. Herkent iemand dit probleem?

Ik kreeg wel een heel bijzonder product opgestuurd om te testen… En nee, het is geen seksspeeltje! Jep, ik weet het, het lijkt wel zo 😉

Dat is nou een leuke uitnodiging voor een release van een nieuw merk! En ook gewoon handig, van die lege flesjes. Ik heb er heel wat in mijn kastje staan, handig om te vullen voor op vakantie. Ben trouwens erg benieuwd, welk merk zou dit zijn?

Met pijn in mijn hart spoot ik het laatst beetje Love by Chloe uit de fles… Dit is samen met Alien van Thierry Mugler echt mijn favoriet de laatste tijd. En… toen kreeg ik van het merk gewoon een nieuwe fles opgestuurd! Wauw, zo lief! Ik kan dus weer eventjes vooruit, helemaal happy!

Ik heb zo mijn favorieten, maar voor MissLipgloss probeer ik heel wat nieuwe producten uit. Zo ook deze Cream Oil Cleanser van [ comfort zone ]. Nu een keertje gebruikt en het voelt lekker aan, heel zacht! In eerste instantie lijkt het een dikke crème, maar wanneer je het uitsmeert op je gezicht verandert het in een olie-achtige substantie.

Ik forceer mezelf om een keer in de twee a drie maanden mijn kastjes uit te zoeken en op te ruimen. Alles wat ik niet gebruik, gaat in de mand om weg te geven, of in de prullenbak als het niet meer goed is. Ik houd van opgeruimde kastjes!

Plank met skincare

…en een opgeruimde wasbak! Soms staat dit propvol met producten, maar daar word ik helemaal kriegel van!

Ook in de test: Annayake Nourising Oil en Balancing Purifying Mask. Ik heb de laatste dagen een extreem droge huid, dus die eerste komt wel van pas!

Ook dit kastje heb ik weer opgeruimd, maar staat nog steeds te vol. Ik heb zoveel haarproducten!

In deze dozen zitten producten die ik nog wil bekijken en reviewen voor MissLipgloss.nl. Sommige van deze producten komen ook daadwerkelijk voorbij op de site, sommige dingen gaan door naar mijn weggeef-dozen (om weg te geven aan vriendinnen en familie). Ik krijg best wel veel opgestuurd en niet alles is leuk of passend genoeg voor op mijn blog, ik ben daar heel erg kritisch in! Op dit moment zit het dus opgeborgen in dit systeem, maar heel handig is het niet. Het was een soort snelle oplossing, dus ik ben nog op zoek naar een kast die achter mijn bank kan staan.

Ik heb een regel voor mezelf: geen producten boven of naast de dozen. Vroeger was het soms net een geexplodeerde beauty-bult: één grote hoop cosmetica was het. Echt een zooi, waardoor ik geen zin had om producten uit te zoeken om te fotograferen en testen. Dus: meteen alles netjes opruimen als ik iets binnen krijg, en een keer in de maand de dozen uitzoeken. Zo blijft het netjes en georganiseerd en kan ik makkelijk even snuffelen voor ideetjes voor blogposts!

Dus… foei. Want er staat nu wel een tas naast met producten die net zijn binnengekomen 😉

Een kijkje in één doos… Hier zie je vooral make-up en gezichtsverzorging. Deze bak moet weer uitgezocht worden, veel te vol, kan bijna niks meer bij! Alle persberichten en informatie bewaar ik in een kastje bij mijn bureau.

Nog uitproberen: RS Natural Cosmetics producten…

… en wat MAC spulletjes.

Is deze Guerlain bronzer/highlighter niet prachtig? Wauw…

Lichaamsverzorging, en een beetje gezichtsverzorging.

Zonneproducten! Die koop ik niet meer vaak zelf, dat scheelt weer! 🙂

Oei… M’n ‘Everyday’ bakje moet ook nodig weer uitgezocht worden… Veel te vol.

Beauty komt ook terug in mijn keuken! Ik gebruik LUSH afwasmiddel en mijn favoriete The Body Shop douchegel als handzeep!

Dit is zo’n gekke zeep! Ik kocht hem in New York en sinds ik hem gebruik doet ‘ie raar! Barsten en breken, maar hij blijft wel in één stuk. Gek ding!

M’n oogreinigers zijn op, dus een nieuwe in de test! Dit is de Velvety Eye Make-Up Remover van Quiriness.

Lelijke foto, want dit is mijn ‘hok’, zoals ik het noem. Dit is een soort berging in mijn huis, waar ik ook mijn wasmachine heb staan en mijn kledingkast. Ook staan daar deze drie dozen en zakken vol beautyproducten waar ik geen plek voor heb, zowel niet op MissLipgloss.nl als in mijn kastjes. Normaal geef ik die weg, maar ik had nu iets leuks bedacht! Eind april houd ik voor familie en vriendinnen een beauty-avond bij mij thuis voor het goede doel. Ik verkoop alle producten voor kleine prijsjes (max €6 voor een product) en de gehele opbrengst gaat dan naar Plan Nederland. Zo ben ik van mijn spullen af zonder al te veel gedoe, zijn mijn vriendinnen blij met mooie producten, hebben we een gezellige avond en gaat er hopelijk een hele hoop geld naar Plan. Het is trouwens echt voor bekenden, misschien dat ik ooit nog eens een charity event voor jullie organiseer 🙂

Dat was de Beauty Bits voor deze keer, ik hoop dat je het een leuk idee vindt! Zo ja, dan wordt het een nieuw terugkomend artikel!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.