Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
21 april 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bleu jeans
  • Bourjois
  • gris lilac
  • oogschaduw
Een MissLipgloss artikel

Nieuwe Bourjois Smokey Eyes kleuren

Remember het Smokey Eyes trio van Bourjois die met kerst uitkwam? Die ene waar ik zo gek op was (en nog steeds ben?) Er zijn veel meer kleuren van deze trio’s en voor deze zomer zijn er twee bij gekomen! Er zijn nu twaalf kleuren, waar Gris Lilac en Bleu Jeans de nieuwe kleuren zijn. Kijk je mee naar de foto’s en swatches?

Dit zijn ze dan: Bleu Jeans en Gris Lilac. Ken je de Smokey Eyes paletjes eigenlijk al? Het zijn doosjes met drie gebakken oogschaduws die je perfect kan gebruiken om smokey eyes mee te maken. Er zit een lichte highlightkleur in, een medium kleur en een donkere kleur.

Op de achterkant staat een beschrijving  hoe je de kleuren kan gebruiken. Ik gebruik eigenlijk altijd de donkerste kleur in mijn arcadeboog en niet langs mijn wimperrand, maar je kan het natuurlijk gewoon zo doen als je zelf wilt.

Bleu Jeans.

En oh, wat doet dit paletje me denken aan het Lagons Quatre Ombres paletje van Chanel! De kleuren zijn bijna hetzelfde en de pigmentatie ook. Chanel is het moederbedrijf van Bourjois dus echt verbazingwekkend is het niet. Ik vind de pigmentatie trouwens wat zwakjes. Wel zijn de kleuren intenser als je ze op een basis aanbrengt.

Gris Lilac is wel mijn favoriet, wat een prachtige koele kleuren!

De pigmentatie hiervan is beter, vooral de donkere kleur is mooi diep. Deze ga ik zeker weten veel gebruiken, ik ben gek op kleuren als deze!

De Smokey Eyes paletjes van Bourjois kosten €12,90 per stuk. Ik vind dat een mooie prijs voor een doosje met drie oogschaduws! Wel moet je in de winkel per kleur even kijken hoe de pigmentatie is, ik vind ze namelijk niet allemaal geweldig. De nieuwe kleuren zullen langzaamaan bij alle drogisterijen liggen, zoals het altijd is bij Bourjois. Een exacte datum kan ik dus niet noemen! Je kan ze kopen bij o.a. Etos, ICI Paris en Douglas.

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.