Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 december 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • designer... de better
  • gone gonzo!
  • muppets
  • opi
Een MissLipgloss artikel

OPI Rainbow Connection, Gone Gonzo! & Designer… De Better (Muppets)

Divine Swine heb je al kunnen zien hier op de site, en laatst zag ik de Muppets lakjes weer staan in een drogisterij… en ik kon ze niet weerstaan. Ik nam Rainbow Connection en Gone Gonzo! mee, en die laat ik je vandaag zien! Met als bonus: Designer… De Better!

Dit zijn de vier lakken die ik heb van OPI The Muppets. Divine Swine, Gone Gonzo!, Rainbow Connection en Designer… De Better! Deze nagellakken liggen nu nog in de winkels. Bij sommige salons en drogisterijen zijn ze echt uitverkocht, bij anderen staan ze er nog volop, dus dat is even een kwestie van bellen of langsgaan om het te checken. Ik kocht mijn lakjes bij de DA in de Leidestraat in Amsterdam. Daar hadden ze echt nog heel veel, de verkoopster vertelde me ook dat ze enorm veel hadden ingekocht. Top!

Rainbow Connection en Gone Gonzo! zijn beide heerlijk hysterische glitter nagellakken.

Gone Gonzo is een doorzichtige nagellak met kleine blauwe glitters, en grote achthoekige zilveren glitters. Hier draag ik drie laagjes. Lakt prima, blijft ook goed zitten, en ziet er gewoon – vind ik – geweldig uit!

Dan mijn favoriet. Ik kan niet stoppen met naar mijn nagels kijken als ik Rainbow Connection op heb. Waaaaauw.

Zoals je ziet lakt ‘ie wel wat lastig door alle verschillende maten glitters. Dat zie je normaal niet, dit is gewoon een super close up, haha! Je ziet allerlei kleuren. Rood, roze, paars, blauw, zilver, groen, geel. En allerlei maten glitters. Kleine ronde, kleine achthoekige, grote zeshoekige, middelgrote ronde… Ik heb nog nooit zo’n hysterische nagellak gezien. En ik ben er gek op. Hij lakt wel iets lastiger doordat het na twee laagjes een beetje puzzelen is met de glitters, omdat je toch graag elk stukje ‘blote’ nagel afgedekt wil hebben met glitters. Dan is het soms even ‘deppen’ met je kwastje op je nagel om de glitters op de goede plek te krijgen. Het kost even wat meer tijd maar het effect is dan ook geweldig.

Ik krijg vaak de opmerking ‘Maar glitternagellak krijg je er zo lastig af!’ als ik over glitternagellak schrijf. Klopt, als je het op de gewone manier doet! Je kan deze soorten nagellak het beste ‘soaken’. Doordrenk een watje helemaal in nagellakremover, doe die op je nagel en wikkel er dan een stukje aluminiumfolie omheen. Doe dit bij al je nagels en laat dit eventjes zitten, vijf minuutjes. Dan kan je het er zo afhalen! Wel eventjes goed je nagelriemen verzorgen daarna.

En als laatste Designer… De Better! Ik had niet verwacht dat ik deze lak op de nagels nou écht mooi zou vinden, maar dat vind ik dus wel! Het is een bijzondere kleur, zilver met gouden stukjes er in. 

 Ik kan echt geen genoeg krijgen van de OPI Muppets lakjes, wat zijn ze toch prachtig! Terwijl ik dit typ draag ik Rainbow Connection en ik wordt steeds afgeleid door m’n glinsterende hysterische chaotische glitternagels. Loving it!

Je kan de OPI Muppets producten nog steeds gewoon bij de drogist en beautysalons kopen. Bij de meeste grotere DA’s zijn ze te koop. Ik betaalde er €13,95 per stuk voor.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.