Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 oktober 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • james bond
  • opi
  • skyfall
  • swatches
Een MissLipgloss artikel

OPI Skyfall + Man With The Golden Gun

Gistermiddag had ik een superleuke high tea ter ere van de nieuwe OPI collectie: Skyfall. Deze draait helemaal om de nieuwe James Bond film én ook werd hier de bijzondere en zeer gelimiteerde Man With A Golden Gun topcoat gelanceerd, met bladgoud… Kijk en geniet je even mee?

Dit zag ik toen ik binnenkwam. Oeh, niet verkeerd!

Maar eerst to the point: hier draaide het allemaal om. The Man With The Golden Gun. De zeer exclusieve bladgoud topcoat (er zit écht 18 karaat goud in).

Anja, de directrice van OPI Nederland, vertelde dat Suzi (de eigenaresse van OPI wereldwijd) in het geheim naar Londen is gegaan om zich in te schrijven voor deze exclusieve samenwerking met de nieuwe James Bond film. Maar een aantal merken (waaronder dus OPI en Coca-Cola) mogen producten en collecties lanceren in relatie tot Skyfall. Suzi ging hiervoor zelf naar Londen voor een diner, waar ook meteen werd onthuld welke merken iets met Skyfall mochten gaan doen.

‘Anja, ik voelde me zó klein met mijn flesjes nagellak, zó klein. Zeker naast al die mannen in pakken van merken als Coca Cola, ik was zó nerveus,’ vertelde Suzi tegen Anja. Maar Suzi deed het te gek en tijdens het diner werd OPI als eerste genoemd als samenwerkende partij. Wat een stoere dame is het toch, en gaaf dat ze daar ook gewoon zelf heen gaat. Suzi, you go girl!

Wist je trouwens dat in elke collectie van OPI sowieso één lakje zit met een naam die gerelateerd is aan Suzi, én dat elke collectie ‘begint’ met een rode lak? Daarna wordt er gebrainstormd over de kleuren en namen en wordt er definitief gekozen. Hier gaan natuurlijk maanden overheen, een nagellakcollectie is niet zomaar gemaakt.

En de Skyfall collectie, geïnspireerd op de nieuwe James Bond film die eind oktober in de bioscopen te zien is.

Dit zijn alle Skyfall kleuren, met The Man With The Golden Gun topcoat er over heen.

Hier zie je de topcoat over de Germany Collection. Een laagje.

En hier twee laagjes. Prachtig toch? De topcoat gaat een pittige €39,95 kosten en is nu al te reserveren bij parfumerieën en drogisten. Er zijn al serieuze wachtrijen voor en er is een zeer gelimiteerde oplage. De lakjes zijn trouwens ook echt te zien in de nieuwe James Bond film! Goed opletten dus wanneer je naar de bios gaat.


Hier draag ik twee laagjes van de topcoat.

Na de lakjes was het tijd voor de High Tea!

Met aardbeien in chocolade gedipt…

Lekkere broodjes…

Gezelligheid…

Gouden pistolen…

Drankjes…

Met bladgoud erin!

Bonbons met bladgoud…

Taartjes…

THE MAN WITH THE GOLDEN GUN!

Meloensoepje…

Blini’s met zalm…

Brownies met bladgoud…

Stoofpotje…

En als afsluiter chocoladekaviaar.

Ik moest dit heerlijke eten gewoon aan je laten zien, er komen altijd veel leuke reacties op de foodfoto’s in de Sneak Peeks en de recepten, dus ik laat je maag vandaag weer even knorren, sorry…

Binnenkort komen er natuurlijk eigen swatches van de producten online, maar voor nu vast dit nieuws! De hele Skyfall collectie en The Man With The Golden Gun zijn eind oktober te koop. De Skyfall lakjes kosten €12,95 en The Man With The Golden Gun €39,95.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.