Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 november 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • cosmic fx
  • galaxy girl
  • nagellak
  • nagels
Een MissLipgloss artikel

Orly Galaxy Girl

De CosmicFX lijn van Orly is geweldig, een poos terug liet ik Space Cadet al zien. Vandaag is het tijd voor Galaxy Girl, een heel bijzondere kleur.

Tja, hoe omschrijf je dit nu? In het flesje is Galaxy Girl paarsig, maar op je nagels is ‘ie toch wel anders. Het is vooral donkerrood/paars/bruin als basis (ja, anders kan ik het niet omschrijven!) maar met in het licht prachtige blauwe en rode shimmer. Net als alle lakjes in de CosmicFX lijn is de kleur in elk licht weer anders. Echt betoverend, je blijft er naar kijken!

Ik heb trouwens drie dunne laagjes op op de foto, en ik draag INM Out The Door Topcoat er over heen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.