Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
9 juli 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • cosmic fx
  • nagellak
  • nagels
  • orly
Een MissLipgloss artikel

Orly Space Cadet

Ik heb al vele honderden nagellakkleuren aan me voorbij zien gaan de laatste jaren. Sommige kleuren vind ik mooi, anderen niet, en sommigen laten mijn hart even overslaan. Ja, dat klinkt dramatisch, maar hey, ik ben een beautyblogger! Ik ben gék op alles wat met beauty te maken heeft! Het is voor nagellakmerken dan ook best lastig om indruk op mij te maken. En ik was al zo gek op Orly Va Va Voom (jeweetwel, die felroze kleur) en nu ben ik helemaal omver geblazen door een heel aparte kleur van het merk, namelijk Space Cadet. Wow. Wow wow wow! Kijk maar mee…

 

 

 

Dit is hoe de lak er uit ziet als je er ‘gewoon’ naar kijkt. Wat is het nou voor kleur? Op deze foto zie ik paars en groen, maar ook een soort van oranje… Dit ziet er al geweldig uit, toch?

Hier is ‘ie weer supergroen (met een klein beetje roze aan de zijkant)

En hier zie je de beide kleuren weer mooi.

Deze foto is met flits genomen, je ziet vooral paars nu, met een zweempje groen.

En ook deze is met flits gemaakt. Dat ziet er gek uit, he? Ik zie nu paars, roze, geel, groen en blauw. In één nagellakkleur! Wow.

Ja, ik heb echt véél foto’s gemaakt, maar ik móest ze laten zien omdat de kleur zo ontzettend bijzonder is. Toen ik hem droeg kreeg ik een paar keer de vraag ‘Hey, wat voor kleur is dat?’ Ehhhh. Ja, goede vraag! Ik vind hem in ieder geval he-le-maal geweldig en ben verliefd op deze kleur. Orly rocks! Het enige ‘ding’ van deze nagellak is dat hij wel flink wat laagjes nodig heeft om goed dekkend te zijn, minimaal 3, maar ik heb er vier aangebracht omdat je anders nog het witte randje van mijn nagels er doorheen zag. Wel brengt het makkelijk aan, de lak is lekker dun. Wel de laagjes tussendoor goed laten drogen anders krijg je strepen.

Misschien ken je de kleur wel, want het is een tijdje een hype geweest en MAC heeft er een dupe van uitgebracht (in de Venomous Villains collectie). Ben jij er net zo gek op als ik?

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.