Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
29 juni 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • nagellak
  • nagels
  • orly
  • roze
Een MissLipgloss artikel

Orly Va Va Voom


Roze nagellak. Het is niet mijn ding. Ik draag het nooit. Nooit! Ik vind het veel te meisjesachtig, ik ben geen pink kinda girl. Maar wow, deze superfelle neon roze kleur… Ja, zó’n meisje ben ik wel! Wat een geweldige kleur, hier word ik gewoon helemaal blij van als ik het draag! Het is de Va Va Voom Orly nagellak en ik ben er gewoonweg verliefd op. En dat gebeurt niet snel. Lees verder voor veel meer foto’s van deze ge-wel-dige kleur.

Mijn camera kan de hotness van deze lak niet aan, in het echt is ‘ie meer neon en nog een tikje feller. Van zichzelf is ‘ie vrij mat, hij droogt op met een satin finish, maar dat vind ik niet zo mooi, dus ik doe er een glanzende topcoat (INM Out The Door) overheen.

Deze foto is met flits, de kleur zit ergens tussen deze kleur in en de kleur die je op de andere foto’s kan zien. Hij is fél.

Dat kleurt goed samen, right?

En ik vind het een perfecte kleur voor op mijn voeten! Ik draag eigenlijk nooit matchende nagellak op handen en voeten maar nu voor een keer wel, omdat ik deze kleur gewoon zo super geweldig vind.

Lekker zomers!

Ik vind alleen dat deze lak niet echt fijn lakt, maar dat heb ik tot nu toe met alle neon lakken die heb meegemaakt. Ze zijn al gauw wat stroperig en dik waardoor het lakken wat lastig gaat. Nu is dit snel en simpel op te lossen met een drupje nagellakverdunner, dus geen man overboord. Hebben jullie ook zo genoten van deze foto’s? Ik heb de nagellak op dit moment op en ik zit de hele tijd naar m’n handen te staren. Ik ben er gek op.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.