Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10

Week 32 – 2020

Week 32 was intensief: ik lanceerde mijn Structuurjunkie Gáán Membership wat echt een gekkenhuis was – op een goede manier. Verder was het natuurlijk lekker warm. Kijk je mee naar mijn week?

Leestijd

Deze week weer wat minder foto’s: ik heb simpelweg niet zoveel boeiends gedaan en ik was vrij opgeslokt door werk omdat ik afgelopen week mijn Structuurjunkie Gáán Membership lanceerde!

Privé

Werk

Eten & drinken

Het was een intensieve week! De lancering van mijn Structuurjunkie membership ging heel goed (we hebben meer dan 800 leden, echt waanzinnig), superfijn. Het is altijd spannend om wat nieuws te lanceren en ook intensief qua energie. Het warme weer helpt natuurlijk ook mee! Maar daar geniet ik ook wel weer van. Dat echte zomerse gevoel vind ik zo lekker.

Komende week ben ik veel gewoon thuis aan het werk, donderdag en vrijdag ga ik naar een fijn hotel in Zeist voor een sessie met 1 op 1 klant Kim, vet veel zin in.

Zorg goed voor jezelf met dit warme weer en tot volgende week!

Bedankt voor het lezen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.