Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 november 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • douche
  • misslipgloss' collection
  • producten
  • stash
Een MissLipgloss artikel

Producten in mijn douche

Ik houd ervan om heel veel producten in mijn douche te hebben staan zodat ik elke dag iets anders kan gebruiken. Dat is niet alleen omdat ik het leuk vind maar ook omdat ik veel producten test voor reviews hier op de site. Ik heb foto’s gemaakt van mijn rekje in de douche om jullie te laten zien welke producten ik daar in heb staan. En ik gebruik ze allemaal, als ik iets niet vaak pak dan zet ik het weg in een kastje – en dan komt er ook heel snel weer wat anders voor in de plaats.

Dit is het hele rekje, het is van de Ikea. Daarnaast zie je een zuignapmatje waar nog twee producten op zitten die niet in het rekje pasten.

Dit is het bovenste plankje. Ik probeer alles een beetje te verdelen, dus op een plankje haarspullen, op het andere plankje gezichtsreiniging en op het andere lichaamsreiniging. Maar dat lukt niet helemaal omdat ik van het een gewoon meer heb dan van het andere. Maar goed, hier staan Biosilk shampoo en conditioner, volgens mij van de Smoothing lijn. Ook twee flessen van Wella Pro Series, een Shine shampoo en een Shine conditioner. Daarvoor de CHI Nourish Intense shampoo. Lekker veel om uit te kiezen, dat vind ik leuk! Dit zijn trouwens allemaal heel fijne producten, en daarom staan ze nog steeds in mijn rekje.

Het tweede plankje. Dat Garnier flesje is verdwaald, die had er allang uit gemoeten want die gebruik ik nooit. Het is trouwens een reinigingsmilk, voor de gevoelige huid, en er zit wel Sodium Lauryl Sulfate in. Ehh, ja, echt héél geschikt voor de gevoelige huid [/sarcasme]. Links zie je de Dove Intense Repair producten, shampoo en conditioner, en die pot is een masker van Dove Intense Repair. Dit is ook een reden waarom ik niet van potten houd: het neemt zoveel ruimte in! Een fles was beter geweest, of een tube. Rechts zie je CHI Tone & Shine in Coffee Bean. Dat is een conditioner die mijn bruine haarkleur wat opfrist, werkt heel fijn.

En het onderste plankje. Achterin zie je Dove Visible Care douchegel en daarvoor Lush Glogg douchegel. Links Lush Iced Wine jelly en daaronder een scrub en soort zeep van In De Watten. De zeep is ook van Lush, uit de kerstcollectie. Ik vind de Lush producten zo heerlijk, die geur is echt geweldig, ik sta dan echt te genieten onder de douche. En het leuke is dat mijn hele badkamer daar naar ruikt, zelfs als ik niet gedoucht heb.

En dan de laatste twee dingetjes: Dermalogica cleanser en de PreCleanse. Normaal heb ik ook nog de Daily MicroFolient hier bij staan, de scrub.

Willen jullie ergens een review van zien? Laat het weten bij de comments.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.