Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
16 mei 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • idivine
  • matte
  • oogschaduw
  • palet
Een MissLipgloss artikel

Sleek Matte iDivines

Sleek maakt prachtige oogschaduwpaletten, iDivines, van mooie kwaliteit voor een fijne prijs. Nu zijn er ook twee compleet matte iDivines, in V1 Brights en V2 Darks. Ik ga je swatches laten zien van de Darks versie! Wat is ‘ie moooooi!

De iDivine paletten van Sleek komen altijd in een zwart doosje met opdruk, ziet er mooi uit! Je betaalt €7,95 voor twaalf kleuren hoge kwaliteit oogschaduw, wat vrij weinig is!

De buitenkant van de paletjes is veranderd! In plaats van heel groot het Sleek logo erop, is het nu wat subtieler. Mooi, een verbetering! Het fijne aan de iDivines vind ik het formaat. Ze zijn super handzaam en daarom perfect om mee te nemen op vakantie in je toilettas. En dan heb je wel twaalf kleuren oogschaduw die je met elkaar kan combineren!

Ik laat je vandaag dus swatches van de V2 Darks zien!

Maar er is ook een V1 Brights, met super felle kleurtjes! Swatches hiervan houd je van me tegoed, ik heb dat palet helaas nog niet in huis.

Dit is het Darks palet, waar ik je nu mijn eigen foto’s van ga laten zien…

Tadaaaa! Twaalf kleurtjes, met leuke namen van Orbit tot Paper Bag. Fijn dat Sleek namen aan hun kleuren geeft, als je dan een ooglook maakt en online zet, kan je de kleuren tenminste goed aangeven!

Nog iets nieuws ontdekt aan het palet: er zit geen blokjespatroontje meer in de oogschaduws! Ik noemde dat een hele tijd terug al als kritiekpuntje, omdat dat er altijd wat goedkoop uit zag. Nu zijn de oogschaduws gewoon helemaal glad, veel mooier!

Er zitten mooie kleuren in, allemaal vrij donker (behalve drie highlightkleuren, wat ik wel een beetje teveel van het goede vind, van mij hadden daarvoor in de plaats wel ook mooie donkere tinten gemogen). Leuk afgewisseld, er zitten groen-, blauw-, paars-, rood- en grijstinten in. En: allemaal heel mooi met elkaar te combineren.

Orbit, Ink, Highness, Noir, Dune, Pillow Talk

Thunder, Maple, Fresh, Paper Bag, Villan, Fern

De kleuren zijn super gepigmenteerd zoals je ziet, en echt 100% mat! Prachtig! De ene kleur is makkelijker om mee te werken dan de andere, maar dat is logisch met matte kleuren. Die zijn altijd ietsje lastiger te blenden en aan te brengen, omdat ze over het algemeen wat harder zijn dan kleuren met wat glitter (die dus niet mat zijn). Wat kleurencombinaties, ter inspiratie voor ooglooks:

Dune, Villan, Highness

Orbit, Fern, Noir

Dune, Paper Bag, Maple

Pillow Talk, Fern, Ink

Dune, Paper Bag, Villan

Je kan eindeloos veel combinaties maken, die helemaal niet zo voor de hand liggend hoeven te zijn. Leuk toch?!

Na een paar keer gebruiken ziet het palet er zo uit. De oogschaduws zijn vrij stevig, brokkelen bijna niet en blijven er gewoon mooi uit zien. Heel goed!

Zowel het Brights als Darks palet kosten allebei €7,95, en zijn in mijn shop te koop!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.